2

1-2- بیان مسآله و اهمیت پژوهش

5

1-3- اهداف و فرضیات

5

1-3-1- هدف اصلی

5

1-3-2- اهداف فرعی

5

1-3-3- سوالات پژوهش

6

1-3-4- فرضیات پژوهش

7

فصل دوم: بررسی متون

8

1- مقدمه

8

2-2- روش های شناسایی الگوهای غذایی

8

2-2-1- تحلیل عاملی

8

2-2-2- تحلیل خوشه ای

9

2-2-3- شاخص های تغذیه ای

9

2-3- بر مطالعات انجام یافته

9

2-3-1- مطالعات انجام شده در زمینه افسردگی در ایران

11

2-3-2- مطالعات انجام شده در زمینه افسردگی در سایر کشورها

12

2-3-3- مطالعات انجام شده در زمینه الگوهای غذایی و افسردگی در ایران

12

2-3-4- مطالعات انجام شده در زمینه الگوهای غذایی و افسردگی در سایر کشورها

20

فصل سوم: روش پژوهش

21

3-1- مقدمه

21

3-2- نوع پژوهش

21

3-3- جامعه پژوهش

21

3-3-1- معیارهای ورود به مطالعه

22

3-4- روش نمونه گیری و حجم نمونه

22

3-5- روش گردآوری داده ها

23

3-6- ابزار گردآوری داده ها

23

3-6-1- ارزیابی متغیرهای جمعیتی، اقتصادی- اجتماعی، شیوه زندگی و وضعیت سلامتی

23

3-6-2- ارزیابی شدت افسردگی

23

3-6-3- ارزیابی دریافت های غذایی

24

3-6-4- ارزیابی فعالیت بدنی

25

3-6-5- ارزیابی وضعیت تن سنجی

25

3-7- روش تجزیه و تحلیل داده ها

28

3-8- مکان و زمان مطالعه

28

3-9- محدودیت های پژوهش

28

3-10- ملاحظات اخلاقی

29

3-11- تعریف واژه ها

31

فصل چهارم: یافته ها

32

4-1- تعیین شدت افسردگی در زنان مورد مطالعه

33

4-2- الگوهای غذایی شناسایی شده

35

4-3- توزیع متغیرهای جمعیتی و اقتصادی – اجتماعی در دسته های مختلف شدت افسردگی

37

4-4- توزیع متغیرهای شیوه زندگی و وضعیت سلامتی، نمایه توده بدن و انرژی دریافتی در دسته های مختلف شدت افسردگی

39

4-5- توزیع متغیرهای جمعیتی در دسته های مختلف الگوهای غذایی

40

4-6- توزیع متغیرهای اقتصادی- اجتماعی در دسته های مختلف الگوهای غذایی

42

4-7- توزیع متغیرهای شیوه زندگی و وضعیت سلامتی، نمایه توده بدن و انرژی دریافتی در دسته های مختلف الگوهای غذایی

45

4-8- نسبت شانس و فاصله اطمینان 95% برای ابتلا به افسردگی در بین دسته های الگوهای غذایی

46

فصل پنجم: بحث، نتیجه گیری و ارائه پیشنهادات

47

5-1- بحث در مورد یافته های مربوط به افسردگی

47

5-1-1- بحث در مورد یافته های مربوط به شیوع افسردگی

48

5-1-2- بحث در مورد عوامل مرتبط با افسردگی

48

5-1-2-1- سن

48

5-1-2-2- بعد خانوار و تعداد فرزندان

48

5-1-2-3- تحصیلات

49

5-1-2-4- درآمد

49

5-1-2-5- وضعیت مالکیت منزل مسکونی

49

5-1-2-6- وضعیت شغلی

50

5-1-2-7- وضعیت تاهل

50

5-1-2-8- اندازه های تن سنجی

51

5-1-2-9- انرژی دریافتی

52

5-2- بحث در مورد یافته های مربوط به الگوهای غذایی

پایان نامه

53

5-3- بحث در مورد الگوهای غذایی و افسردگی

57

5-4- نتیجه گیری

57

5-5- پیشنهادات

58

فهرست منابع

64

پیوست ها

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...