پایان نامه ارشد:شیوع افسردگی و ارتباط آن با الگوهای غذایی در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی … |
2
1-2- بیان مسآله و اهمیت پژوهش
5
1-3- اهداف و فرضیات
5
1-3-1- هدف اصلی
5
1-3-2- اهداف فرعی
5
1-3-3- سوالات پژوهش
6
1-3-4- فرضیات پژوهش
7
فصل دوم: بررسی متون
8
1- مقدمه
8
2-2- روش های شناسایی الگوهای غذایی
8
2-2-1- تحلیل عاملی
8
2-2-2- تحلیل خوشه ای
9
2-2-3- شاخص های تغذیه ای
9
2-3- بر مطالعات انجام یافته
9
2-3-1- مطالعات انجام شده در زمینه افسردگی در ایران
11
2-3-2- مطالعات انجام شده در زمینه افسردگی در سایر کشورها
12
2-3-3- مطالعات انجام شده در زمینه الگوهای غذایی و افسردگی در ایران
12
2-3-4- مطالعات انجام شده در زمینه الگوهای غذایی و افسردگی در سایر کشورها
20
فصل سوم: روش پژوهش
21
3-1- مقدمه
21
3-2- نوع پژوهش
21
3-3- جامعه پژوهش
21
3-3-1- معیارهای ورود به مطالعه
22
3-4- روش نمونه گیری و حجم نمونه
22
3-5- روش گردآوری داده ها
23
3-6- ابزار گردآوری داده ها
23
3-6-1- ارزیابی متغیرهای جمعیتی، اقتصادی- اجتماعی، شیوه زندگی و وضعیت سلامتی
23
3-6-2- ارزیابی شدت افسردگی
23
3-6-3- ارزیابی دریافت های غذایی
24
3-6-4- ارزیابی فعالیت بدنی
25
3-6-5- ارزیابی وضعیت تن سنجی
25
3-7- روش تجزیه و تحلیل داده ها
28
3-8- مکان و زمان مطالعه
28
3-9- محدودیت های پژوهش
28
3-10- ملاحظات اخلاقی
29
3-11- تعریف واژه ها
31
فصل چهارم: یافته ها
32
4-1- تعیین شدت افسردگی در زنان مورد مطالعه
33
4-2- الگوهای غذایی شناسایی شده
35
4-3- توزیع متغیرهای جمعیتی و اقتصادی – اجتماعی در دسته های مختلف شدت افسردگی
37
4-4- توزیع متغیرهای شیوه زندگی و وضعیت سلامتی، نمایه توده بدن و انرژی دریافتی در دسته های مختلف شدت افسردگی
39
4-5- توزیع متغیرهای جمعیتی در دسته های مختلف الگوهای غذایی
40
4-6- توزیع متغیرهای اقتصادی- اجتماعی در دسته های مختلف الگوهای غذایی
42
4-7- توزیع متغیرهای شیوه زندگی و وضعیت سلامتی، نمایه توده بدن و انرژی دریافتی در دسته های مختلف الگوهای غذایی
45
4-8- نسبت شانس و فاصله اطمینان 95% برای ابتلا به افسردگی در بین دسته های الگوهای غذایی
46
فصل پنجم: بحث، نتیجه گیری و ارائه پیشنهادات
47
5-1- بحث در مورد یافته های مربوط به افسردگی
47
5-1-1- بحث در مورد یافته های مربوط به شیوع افسردگی
48
5-1-2- بحث در مورد عوامل مرتبط با افسردگی
48
5-1-2-1- سن
48
5-1-2-2- بعد خانوار و تعداد فرزندان
48
5-1-2-3- تحصیلات
49
5-1-2-4- درآمد
49
5-1-2-5- وضعیت مالکیت منزل مسکونی
49
5-1-2-6- وضعیت شغلی
50
5-1-2-7- وضعیت تاهل
50
5-1-2-8- اندازه های تن سنجی
51
5-1-2-9- انرژی دریافتی
52
5-2- بحث در مورد یافته های مربوط به الگوهای غذایی
53
5-3- بحث در مورد الگوهای غذایی و افسردگی
57
5-4- نتیجه گیری
57
5-5- پیشنهادات
58
فهرست منابع
64
پیوست ها
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-17] [ 08:22:00 ق.ظ ]
|