2-2-1-4- دهانه 17

2-2-1-4-2- گلخانه­های مجزا 17

2-2-1-4-3- گلخانه­های دوقلو- 18

2-2-1-4-4- گلخانه­های به هم پیوسته 18

2-2-2- مزایای کشت گلخانه­ای- 19

2-3- خیار 20

2-3-1- ازدیاد خیار 21

2-3-2- شرایط محیطی رشد خیار 21

2-3-3- برداشت و نگهداری خیار 22

2-4- گوجه­فرنگی- 23

2-4-1- ارقام گوجه­فرنگی- 23

2-4-2- شرایط محیطی رشد گوجه­فرنگی- 24

2-4-3- برداشت و نگهداری گوجه­فرنگی- 25

2-5- توت­فرنگی- 25

2-5-1- ارقام توت­فرنگی- 25

2-5-2- ازدیاد توت­فرنگی- 26

2-5-3- شرایط محیط و خاک رشد توت­فرنگی- 27

2-5-4- برداشت و نگهداری توت­فرنگی- 28

2-6- انرژی- 29

2-6-1- شاخص­های انرژی- 29

2-6-1-1- نسبت انرژی- 30

2-6-1-2- بازده خالص انرژی- 30

2-6-1-3- بهره­وری انرژی- 31

2-6-2- شدت انرژی- 31

2-7- مروری بر تحقیقات انجام شده 32

2-7-1- مروری بر پژوهش­های کاربردی محصولات گلخانه­ای در ایران- 32

2-7-2- مروری بر پژهش­های کاربردی محصولات گلخانه­ای در سایر کشورها 36

فصل سوم: مواد و روش‎ها صفحات: 54-41

3-1- مقدمه 42

3-2- اطلاعات مربوط به گلخانه­های استان زنجان- 42

3-3- موقعیت جغرافیایی استان زنجان- 44

3-4- مراحل مطالعات انرژی- 45

3-4-1- انرژی ماشین- 45

3-4-2- انرژی سوخت– 46

3-4-3- انرژی کارگری- 46

3-4-4- انرژی کود 47

3-4-5- انرژی سموم شیمیایی- 48

3-4-6- انرژی آبیاری- 48

3-4-7- انرژی حمل و نقل- 49

3-5- بخش اقتصادی- 50

3-6- اندازه­گیری میدانی- 50

3-6-1- اندازه­گیری فاصله گلخانه تا مراکز فروش– 50

3-6-2- اندازه­گیری آب مصرفی 51

3-6-3- اندازه­گیری پارامترهای ساختمانی گلخانه­ها 51

3-7-نرم­افزار SPSS- 51

فصل چهارم: نتایج و بحث صفحات: 83-55

4-1- مقدمه 56

4-2- انرژی مصرفی تولید توت­فرنگی در گلخانه هیدروپونیک– 56

4-3- انرژی مصرفی تولید خیار در گلخانه خاکی- 61 4-4- انرژی مصرفی تولید گوجه­فرنگی در گلخانه خاکی 66

4-5- برآورد درآمد و هزینه تولید توت­فرنگی- 69

4-6- برآورد درآمد و هزینه تولید خیار 72

4-7- برآورد درآمد و هزینه تولید گوجه­فرنگی- 75

4-8- تجزیه و تحلیل- 78

4-8-1- اثر مساحت زمین و نوع محصول بر کارایی انرژی هیدروپونیک– 78

4-8-2- اثر مساحت زمین و نوع محصول بر کارایی انرژی خیار و گوجه­فرنگی- 79

4-8-3- اثر مساحت زمین و نوع کشت گلخانه­ای بر کارایی انرژی- 81

فصل پنجم: نتیجه­گیری و پیشنهادها صفحات: 88-84

5-1-مقدمه 85

5-2-بحث– 85

5-3-نتیجه­گیری کلی- 87

5-4-پیشنهادها 88

منابع89

فهرست شكل‎ها

شکل 2-1- شماتیکی از تولید محصول در گلخانه­های خاکی11

شکل 2-2- شماتیکی از تولید محصول در گلخانه­های هیدروپونیک12

شکل 2-3- نمایی از ریشه محصول تولیدی در گلخانه­های هیدروپونیک12

مقالات و پایان نامه ارشد

شکل 2-4- استفاده از محلول در کشت محصول در گلخانه­های هیدروپونیک13

شکل 2-5- تولید محصول خیار در گلخانه­های خاکی20

شکل 2-6- تولید محصول گوجه­فرنگی در گلخانه­های خاکی24

شکل 2-7- تولید محصول توت­فرنگی در گلخانه­های هیدروپونیک26

شکل 3-1- سیمای استان زنجان44

شکل 4-1- سهم انرژی مصرفی تولید توت­فرنگی در گلخانه­های هیدروپونیک57

شکل 4-2- نهاده­های مصرفی تولید توت­فرنگی در سطوح زیر 3000 مترمربع58

شکل 4-3- نهاده­های مصرفی تولید توت­فرنگی در سطوح بالای 3000 مترمربع59

شکل 4-4- شاخص­های انرژی و اقتصادی در تولید توت­فرنگی60

شکل 4-5- مقدار مصرف انرژی عملیات­های مختلف تولید توت­فرنگی60

شکل 4-6- سهم انرژی مصرفی برای تولید خیار در گلخانه­های خاکی62

شکل 4-7- سهم نهاده­های مصرفی تولید خیار در سطوح زیر 3000 مترمربع63

شکل 4-8- سهم نهاده­های مصرفی تولید خیار در سطوح بین 3000 تا 5000 مترمربع63

شکل 4-9- سهم نهاده­های مصرفی تولید خیار در سطوح بالای 5000 مترمربع64

شکل 4-10- شاخص­های انرژی و اقتصادی در تولید خیار 65

شکل 4-11- مقدار مصرف انرژی عملیات­های مختلف تولید خیار 65

شکل 4-12- سهم انرژی مصرفی برای نهاده­های تولید گوجه­فرنگی66

شکل 4-13- سهم نهاده­های مصرفی تولید گوجه­فرنگی در سطوح زیر 3000 مترمربع67

شکل 4-14- سهم نهاده­های مصرفی تولید گوجه­فرنگی در سطوح بالای 3000 مترمربع67

شکل 4-15- شاخص­های انرژی و اقتصادی در تولید گوجه­فرنگی68

شکل 4-16- مقدار مصرف انرژی عملیات­های مختلف تولید گوجه­فرنگی69

شکل 4-17- برآورد هزینه برای نهاده­های تولید توت­فرنگی در گلخانه­های هیدروپونیک70

شکل 4-18- سهم هزینه در تولید توت­فرنگی در گلخانه­های هیدروپونیک71

شکل 4-19- شاخص اقتصادی در تولید توت­فرنگی در گلخانه­های هیدروپونیک72

شکل 4-20- برآورد هزینه برای نهاده­های تولید خیار در گلخانه­های خاکی- 72

شکل 4-21- سهم هزینه در تولید خیار در سطوح زیر 3000 مترمربع در گلخانه­های خاکی- 73

شکل 4-22- سهم هزینه در تولید خیار در سطوح بین 3000 تا 5000 مترمربع- 74

شکل 4-23- سهم هزینه در تولید خیار در سطوح بالای 5000 مترمربع74

شکل 4-24- شاخص اقتصادی در تولید خیار در گلخانه­های خاکی75

شکل 4-25- برآورد هزینه برای نهاده­های تولید گوجه­فرنگی در گلخانه­های خاکی76

شکل 4-26- سهم هزینه در تولید خیار در سطوح زیر 3000 مترمربع 76

شکل 4-27- سهم هزینه در تولید خیار در سطوح بالای 3000 مترمربع77

شکل 4-28- شاخص اقتصادی در تولید گوجه­فرنگی در گلخانه­های خاکی77

فهرست جداول‎

جدول 3-1-دوره کشت محصولات مورد بررسی استان زنجان- 43

جدول 3-2-پرسشنامه بررسی مصرف انرژی در گلخانه 52

جدول 4-1-تجزیه واریانس کارایی انرژی در دو سطح مساحت و دو سطح نوع محصول- 78

جدول 4-2-مقایسه میانگین کارایی انرژی در سطوح مختلف نوع محصول- 79

جدول 4-3-تجزیه واریانس کارایی انرژی در دو سطح مساحت و دو سطح نوع محصول- 80

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...