پایان نامه ارشد: اثر سطوح مختلف بذر سیاهدانه بر عملکرد رشد، برخی از فاکتورهای خونی و … |
2-13- 2-گلوکوزیدها 21
2-13-3- ساپونین ها 22
2-13-4- مواد تلخ.. 23
2-13-5- تانن ها 23
2-14- سیاه دانه. 23
2-14-1- معرفی سیاه دانه. 23
2-14-2- گیاه شناسی.. 24
2-14-3- مصارف طبی و سنتی سیاه دانه. 25
2-14-4-استانداردهای بذری.. 26
2-14-5- ارزش غذایی.. 26
2-14-6- ترکیبات… 26
2-14-7- ماده مؤثره 27
2-14-8-خواص دارویی.. 27
2-14-9- اکولوژی.. 27
2-15- کلیاتی در مورد سیستم ایمنی.. 28
2-15-1- لزوم تقویت سیستم ایمنی.. 30
2-16-نقش سیاه دانه در سیستم ایمنی.. 30
2-17- مطالعات انجام شده روی سیاه دانه. 31
مواد و روش ها 34
3-1- زمان و محل آزمایش… 35
3-2- آماده سازی سالن.. 35
3-3-خرید مواد خوراکی و تنظیم جیره ها 36
3-4- بلدرچین های مورد آزمایش… 37
3-5- اقدامات انجام شده در روز ورود بلدرچین های یک روزه 37
3-6- مدیریت پرورش و تغذیه. 38
3-6-1-برنامه نوری، دما و رطوبت سالن.. 38
3-7- فراسنجه های اندازه گیری شده 38
3-7-1- خوراک مصرفی.. 39
3-7-2- افزایش وزن. 39
3-7-3- ضریب تبدیل غذایی.. 40
3-7-4- صفات لاشه. 40
3-7-5-اندازه گیری فاکتورهای خونی.. 40
3-7-5-1- اندازه گیری متابولیت های سرم. 41
3-7-5-2-اندازهگیری غلظت هموگلوبین خون. 42
3-7-5-3- هماتوکریت… 42
3-7-5-4- شمارش گلبول های قرمز خون. 43
3-7-6 – روش انجام تیتر آنتی بادی SRBC.. 43
3-8- مدل آماری و تجزیه و تحلیل آماری داده ها 44
نتایـــج.. 45
4-1- صفات عملکرد 46
4-1-1- مصرف خوراک هفتگی.. 46
4-1-2- افزایش وزن هفتگی.. 46
4-1-3- ضریب تبدیل غذایی.. 48
4-2- پارامترهای بیو شیمیایی اندازه گیری شده سرم خون و فاکتورهای خونی.. 51
4-3- بازده و وزن نسبی اجزای لاشه (28 روزگی) 54
4-4- بازده و وزن نسبی اجزای لاشه (42 روزگی) 55
4-9- SRBC.. 56
بحث و نتیجه گیری.. 58
5-1- صفات عملکرد 59
5-1-1- مصرف خوراک.. 59
5-1-2- افزایش وزن. 59
5-1-3- ضریب تبدیل غذایی.. 60
5-2- پارامترهای بیو شیمیایی اندازه گیری شده سرم خون و فاکتورهای خونی.. 61
5-2-1- کلسترول، تری گلیسرید، 61
5-2-2 LDL، VLDL، HDL. 62
5-2-3- آلبومین و پروتئین تام. 62
5-2-4- گلبول های قرمز، هموگلوبین، هماتوکریت… 63
5-3- بازده و وزن نسبی اجزای لاشه. 64
5-5- SRBC.. 64
5-6- نتیجه گیری.. 65
5-7-پیشنهادات… 66
منابع و مأخذ: 67
چکیده انگلیسی.. 76
فهرست جدول ها
جدول 2-1 : مشخصات عمومی و تولیدی بلدرچین ژاپنی……………………………………………………………………………12
جدول 3-1 : ترکیب جیره غذایی مورد استفاده در آزمایش ………………………………………………………………………….36
جدول3-2: ترکیب سیاه دانه مورد استفاده در آزمایش……………………………………………………………………………….37
جدول 4-1: اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر( مصرف غذا، افزایش وزن، ضریب تبدیل)در
دوره های پرورشی مختلف……………………………………………………………………………………………………………………… 50
جدول 4-2 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر فاکتورهای خونی و بیو شیمیایی سرم در
42روزگی …………………………………………………………………………………………………………………………………………….54
جدول 4-3 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر ( بازده لاشه، اندام های ایمنی و داخلی در
28 روزگی)…………………………………………………………………………………………………………………………………………..55
جدول 4-4 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر( بازده لاشه، اندام های ایمنی و داخلی در
42روزگی)……………………………………………………………………………………………………………………………………………57
جدول 4-5 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه بر SRBC هفته های مختلف بر بلدرچین……………………………………….57
فهرست شکل ها
شکل 2-1- رده بندی بلدرچین…………………………………………………………………………………………………. 9
شکل 2- 2 : تصویر شما تیک گیاه دارویی سیاه دانه و بذر سیاه دانه……………………………………………… 25
فهرست نمودارها
نمودار 4-1 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر مصرف خوراک در 21- 0 روزگی…………….. 46
نمودار 4-2 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر افزایش وزن در 21- 0 روزگی ……………….. 47
نمودار 4-3 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر افزایش وزن در 42- 22 روزگی …………….. 47
نمودار 4-4 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر افزایش وزن در 42- 0 روزگی ……………….. 48
نمودار 4-5 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر ضریب تبدیل غذا در 21- 0 روزگی………… 49
نمودار 4-6 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر ضریب تبدیل غذا در 42- 22 روزگی………. 49
نمودار 4-7 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر ضریب تبدیل غذا در 42- 0 روزگی………… 50
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-16] [ 07:03:00 ب.ظ ]
|