2-13- 2-گلوکوزیدها 21

2-13-3- ساپونین ها 22

2-13-4- مواد تلخ.. 23

2-13-5- تانن ها 23

2-14- سیاه دانه. 23

2-14-1- معرفی سیاه دانه. 23

2-14-2- گیاه شناسی.. 24

2-14-3- مصارف طبی و سنتی سیاه دانه. 25

2-14-4-استانداردهای بذری.. 26

2-14-5- ارزش غذایی.. 26

2-14-6- ترکیبات… 26

2-14-7- ماده مؤثره 27

2-14-8-خواص دارویی.. 27

2-14-9- اکولوژی.. 27

2-15- کلیاتی در مورد سیستم ایمنی.. 28

2-15-1- لزوم تقویت سیستم ایمنی.. 30

2-16-نقش سیاه دانه در سیستم ایمنی.. 30

2-17- مطالعات انجام شده روی سیاه دانه. 31

مواد و روش ها 34

3-1- زمان و محل آزمایش… 35

3-2- آماده سازی سالن.. 35

3-3-خرید مواد خوراکی و تنظیم جیره ها 36

3-4- بلدرچین های مورد آزمایش… 37

3-5- اقدامات انجام شده در روز ورود بلدرچین های یک روزه 37

3-6- مدیریت پرورش و تغذیه. 38

3-6-1-برنامه نوری، دما و رطوبت سالن.. 38

3-7- فراسنجه های اندازه گیری شده 38

3-7-1- خوراک مصرفی.. 39

3-7-2- افزایش وزن. 39

3-7-3- ضریب تبدیل غذایی.. 40

3-7-4- صفات لاشه. 40

3-7-5-اندازه گیری فاکتورهای خونی.. 40

3-7-5-1- اندازه گیری متابولیت های سرم. 41

3-7-5-2-اندازهگیری غلظت هموگلوبین خون. 42

3-7-5-3- هماتوکریت… 42

3-7-5-4- شمارش گلبول های قرمز خون. 43

3-7-6 – روش انجام تیتر آنتی بادی SRBC.. 43

3-8- مدل آماری و تجزیه و تحلیل آماری داده ها 44

نتایـــج.. 45

4-1- صفات عملکرد 46

4-1-1- مصرف خوراک هفتگی.. 46

4-1-2- افزایش وزن هفتگی.. 46

4-1-3- ضریب تبدیل غذایی.. 48

4-2- پارامترهای بیو شیمیایی اندازه گیری شده سرم خون و فاکتورهای خونی.. 51

4-3- بازده و وزن نسبی اجزای لاشه (28 روزگی) 54

مقالات و پایان نامه ارشد

4-4- بازده و وزن نسبی اجزای لاشه (42 روزگی) 55

4-9- SRBC.. 56

بحث و نتیجه گیری.. 58

5-1- صفات عملکرد 59

5-1-1- مصرف خوراک.. 59

5-1-2- افزایش وزن. 59

5-1-3- ضریب تبدیل غذایی.. 60

5-2- پارامترهای بیو شیمیایی اندازه گیری شده سرم خون و فاکتورهای خونی.. 61

5-2-1- کلسترول، تری گلیسرید، 61

5-2-2 LDL، VLDL، HDL. 62

5-2-3- آلبومین و پروتئین تام. 62

5-2-4- گلبول های قرمز، هموگلوبین، هماتوکریت… 63

5-3- بازده و وزن نسبی اجزای لاشه. 64

5-5- SRBC.. 64

5-6- نتیجه گیری.. 65

5-7-پیشنهادات… 66

منابع و مأخذ: 67

چکیده انگلیسی.. 76

فهرست جدول ها
جدول 2-1 : مشخصات عمومی و تولیدی بلدرچین ژاپنی……………………………………………………………………………12

جدول 3-1 : ترکیب جیره غذایی مورد استفاده در آزمایش ………………………………………………………………………….36

جدول3-2: ترکیب سیاه دانه مورد استفاده در آزمایش……………………………………………………………………………….37

جدول 4-1: اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر( مصرف غذا، افزایش وزن، ضریب تبدیل)در

دوره های پرورشی مختلف……………………………………………………………………………………………………………………… 50

جدول 4-2 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر فاکتورهای خونی و بیو شیمیایی سرم در

42روزگی …………………………………………………………………………………………………………………………………………….54

جدول 4-3 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر ( بازده لاشه، اندام های ایمنی و داخلی در

28 روزگی)…………………………………………………………………………………………………………………………………………..55

جدول 4-4 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر( بازده لاشه، اندام های ایمنی و داخلی در

42روزگی)……………………………………………………………………………………………………………………………………………57

جدول 4-5 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه بر SRBC هفته های مختلف بر بلدرچین……………………………………….57

فهرست شکل ها
شکل 2-1- رده بندی بلدرچین…………………………………………………………………………………………………. 9

شکل 2- 2 : تصویر شما تیک گیاه دارویی سیاه دانه و بذر سیاه دانه……………………………………………… 25

فهرست نمودارها
نمودار 4-1 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر مصرف خوراک در 21- 0 روزگی…………….. 46

نمودار 4-2 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر افزایش وزن در 21- 0 روزگی ……………….. 47

نمودار 4-3 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر افزایش وزن در 42- 22 روزگی …………….. 47

نمودار 4-4 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر افزایش وزن در 42- 0 روزگی ……………….. 48

نمودار 4-5 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر ضریب تبدیل غذا در 21- 0 روزگی………… 49

نمودار 4-6 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر ضریب تبدیل غذا در 42- 22 روزگی………. 49

نمودار 4-7 : اثر سطوح مختلف سیاه دانه جیره بلدرچین بر ضریب تبدیل غذا در 42- 0 روزگی………… 50

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...