پایان نامه ارشد: بررسی اثر امواج مایكروویو بر استخراج اسانس وتركیبات شیمیایی موجود در برخی نمونه های گیاهی |
2-1
آویشن
6
3-1
گیاه شناسی
7
4-1
شیمی گیاه
8-7
5-1
اکولوژی
9
6-1
مصارف گیاه آویشن
10-9
7-1
گونه های مختلف آویشن
11
1-7-1
آویشن باغی
11
2-7-1
آویشن دنایی
12-11
3-7-1
بررسی گونه های دیگر
12
8-1
اسانس
15-13
9-1
طبقه بندی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس
15
10-1
ترکیبات شیمیایی اسانس
21-15
11-1
ترپنوئید ها
21
12-1
هیدرو کربن های معطر
22-21
13-1
مهیا سازی اندامهای گیاهی برای استخراج اسانس
23
14-1
روشهای استخراج اسانس
24
1-14-1
روش تقطیر
24
2-14-1
ریز استخراج با فاز جامد فوقانی
25
3-14-1
ریز استخراج با حلال از فضای فوقانی
25
4-14-1
استخراج به کمک امواج مافوق صوت
26
5-14-1
استخراج با سیال فوق بحرانی
26
15-1
تاریخچه استفاده از مایکروویو
27
1-15-1
اصول گرم کردن به وسیله امواج مایکروویو
29-27
2-15-1
دستگاهوری در مایکروویو
30
3-15-1
سیستم های سر بسته
31-30
4-15-1
سیستم های باز
31
16-1
اسکن الکترونی
32
1-2
فصل دوم : بر پژوهش های گذشته
34
1-1-2
کاربردهای MAE برای استخراج مواد طبیعی
37-35
2-1-2
گلیکوزید پیر یمیدین
38-37
3-1-2
گوسیپدل
38
4-1-2
آلکا لوئید ها
38
5-1-2
ترپن ها
39-38
6-2-1
اسانس ها
39
فصل سوم : تجربی
40
1-3
مواد و روشها
41
2-3
دستگاهوری
41
1-2-3
مشخصات دستگاه مایکروویو
41
2-2-3
مشخصات آون
42
3-2-3
مشخصات GC
42
4-2-3
مشخصات GC/MS
42
3-3
روش اسانس گیری
43
4-3
مراحل کار
44
1-4-3
بررسی تاثیر روش استخراج بر روی کمیت و کیفیت اسانس
44
2-4-3
مقایسه اسانسهای حاصل از گونه های مختلف گیاه آویشن
44
3-4-3
بررسی تاثیر روش خشک کردن بر روی اسانس
45
4-4-3
بهینه سازی قدرت
45
5-4-3
بهینه سازی زمان
45
6-4-3
بهینه سازی حجم حلال
45
فصل چهارم : بررسی داده ها
46
1-4
مقایسه دو روش استخراج اسانس برای آویشن دنایی گل بنفش
48-47
2-4
مقایسه ترکیبات موجود در اسانس دو گونه های آویشن توسط مایکروویو استخراج شده
50-49
3-4
بررسی تاثیر روشهای خشک کردن بر روی اسانس
55-51
4-4
بهینه سازی قدرت دستگاه
56
1-4-4
رابطه میان قدرت دستگاه با بازده اسانس
56
2-4-4
رابطه میان توان دستگاه و مواد خروجی
57
3-4-4
بررسی سطح زیر پیک برای چند ماده مهم اسانس در توانهای مختلف
62-58
5-4
بهینه سازی زمان
63
1-5-4
رابطه میان زمان با مواد خروجی
63
2-5-4
رابطه میان زمان با غلظت اجزای مهم تشکیل دهنده اسانس
68-64
6-4
بهینه سازی حجم حلال
69
1-6-4
رابطه میان حجم حلال با حجم مختلفی از آب
73-70
2-6-4
رابطه بازده اسانس آویشن با حجم آب
73
فصل پنجم :نتیجه گیری
74
فهرست منابع
فهرست جداول | شماره صفحه | |
1 | ترکیبات موجود در 100 گرم پیکر رویشی خشک آویشن | 8 |
2 | خصوصیات تیمول | 17 |
3 | ویژگیهای کارواکرول | 18 |
4 | ثابت دی الکتریک حلالها | 28 |
5 | استفاده از روش MAE در استخراج مواد طبیعی | 36-34 |
6 | ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس آویشن با دو روش مختلف اسانسگیری | 46 |
7 | مقایسه ترکیبات شیمیایی موجود در دو گونه آویشن | 48 |
8 | ترکیبات موجود در اسانس آویشن دنایی برای سه شیوه مختلف خشک کردن | 50 |
9 | بازده اسانس در شیوه های مختلف خشک کردن | 53 |
10 | رابطه میان توان دستگاه با بازده | 55 |
11 | رابطه میان قدرت دستگاه با تعداد مواد خروجی | 56 |
12 | رابطه میان زمان اسانس گیری با مواد خروجی با قدرت 800 وات | 62 |
13 | رابطه میان زمان اسانس گیری با مواد خروجی با قدرت 400وات | 62 |
14 | سطح زیر پیک برای مواد مختلف در زمان های متفاوت در دو قدرت | 63 |
15 | سطح زیر پیک برای مواد مختلف در حجم های متفاوت آب | 64 |
ی نوشتهها
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-17] [ 09:01:00 ق.ظ ]
|