2-1

آویشن

6

3-1

گیاه شناسی

7

4-1

شیمی گیاه

8-7

5-1

اکولوژی

9

6-1

مصارف گیاه آویشن

10-9

7-1

گونه های مختلف آویشن

11

1-7-1

آویشن باغی

11

2-7-1

آویشن دنایی

12-11

3-7-1

بررسی گونه های دیگر

12

8-1

اسانس

15-13

9-1

طبقه بندی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس

15

10-1

ترکیبات شیمیایی اسانس

21-15

11-1

ترپنوئید ها

21

12-1

هیدرو کربن های معطر

22-21

13-1

مهیا سازی اندامهای گیاهی برای استخراج اسانس

23

14-1

روشهای استخراج اسانس

24

1-14-1

روش تقطیر

24

2-14-1

ریز استخراج با فاز جامد فوقانی

25

3-14-1

ریز استخراج با حلال از فضای فوقانی

25

4-14-1

استخراج به کمک امواج مافوق صوت

26

5-14-1

استخراج با سیال فوق بحرانی

26

15-1

تاریخچه استفاده از مایکروویو

27

1-15-1

اصول گرم کردن به وسیله امواج مایکروویو

29-27

2-15-1

دستگاهوری در مایکروویو

30

3-15-1

سیستم های سر بسته

31-30

4-15-1

سیستم های باز

31

16-1

اسکن الکترونی

32

1-2

فصل دوم : بر پژوهش های گذشته

34

1-1-2

کاربردهای MAE برای استخراج مواد طبیعی

37-35

2-1-2

گلیکوزید پیر یمیدین

38-37

3-1-2

گوسیپدل

38

4-1-2

آلکا لوئید ها

38

5-1-2

ترپن ها

39-38

6-2-1

اسانس ها

39

فصل سوم : تجربی

40

1-3

مواد و روشها

41

2-3

دستگاهوری

41

1-2-3

مشخصات دستگاه مایکروویو

41

2-2-3

مشخصات آون

42

3-2-3

مشخصات GC

42

4-2-3

مشخصات GC/MS

42

3-3

روش اسانس گیری

43

4-3

مراحل کار

44

1-4-3

بررسی تاثیر روش استخراج بر روی کمیت و کیفیت اسانس

44

2-4-3

مقایسه اسانسهای حاصل از گونه های مختلف گیاه آویشن

44

3-4-3

بررسی تاثیر روش خشک کردن بر روی اسانس

45

4-4-3

بهینه سازی قدرت

45

5-4-3

بهینه سازی زمان

45

6-4-3

بهینه سازی حجم حلال

45

فصل چهارم : بررسی داده ها

46

1-4

مقایسه دو روش استخراج اسانس برای آویشن دنایی گل بنفش

48-47

2-4

مقایسه ترکیبات موجود در اسانس دو گونه های آویشن توسط مایکروویو استخراج شده

50-49

3-4

بررسی تاثیر روشهای خشک کردن بر روی اسانس

55-51

4-4

بهینه سازی قدرت دستگاه

56

1-4-4

رابطه میان قدرت دستگاه با بازده اسانس

56

2-4-4

رابطه میان توان دستگاه و مواد خروجی

57

3-4-4

بررسی سطح زیر پیک برای چند ماده مهم اسانس در توانهای مختلف

62-58

5-4

بهینه سازی زمان

63

1-5-4

رابطه میان زمان با مواد خروجی

63

2-5-4

رابطه میان زمان با غلظت اجزای مهم تشکیل دهنده اسانس

68-64

6-4

بهینه سازی حجم حلال

69

1-6-4

رابطه میان حجم حلال با حجم مختلفی از آب

73-70

2-6-4

رابطه بازده اسانس آویشن با حجم آب

73

فصل پنجم :نتیجه گیری

74

فهرست منابع

 

فهرست جداول شماره صفحه
1 ترکیبات موجود در 100 گرم پیکر رویشی خشک آویشن 8
2 خصوصیات تیمول 17
3 ویژگی­های کارواکرول 18
4 ثابت دی الکتریک حلالها 28
5 استفاده از روش MAE در استخراج مواد طبیعی 36-34
6 ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس آویشن با دو روش مختلف اسانسگیری 46
7 مقایسه ترکیبات شیمیایی موجود در دو گونه آویشن 48
8 ترکیبات موجود در اسانس آویشن دنایی برای سه شیوه مختلف خشک کردن 50
9 بازده اسانس در شیوه های مختلف خشک کردن 53
10 رابطه میان توان دستگاه با بازده 55
11 رابطه میان قدرت دستگاه با تعداد مواد خروجی 56
12 رابطه میان زمان اسانس گیری با مواد خروجی با قدرت 800 وات 62
13 رابطه میان زمان اسانس گیری با مواد خروجی با قدرت 400وات 62
14 سطح زیر پیک برای مواد مختلف در زمان های متفاوت در دو قدرت 63
15 سطح زیر پیک برای مواد مختلف در حجم های متفاوت آب 64

 

پایان نامه

ی نوشته‌ها


 
 
 
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...