دانلود پایان نامه ارشد: اثر تاریخ کاشت و مالچ کاه و کلش بر رشد و عملکرد لوبیا محلی گیلان |
3-1 زمان و موقعیت جغرافیایی و اقلیمی محل اجرای طرح………………………. 25
3-2 خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک محل انجام آزمایش……………………. 26
3-3 مشخصات طرح آزمایشی……………………………………………………. 28
3-4 مراحل اجرای طرح آزمایشی…………………………………………………. 28
3-5 خصوصیات مورد بررسی…………………………………………………….. 28
3-5-1 تعداد غلاف سبز در هر بوته………………………………………………….. 28
3-5-2 تعداد دانه سبز در هر بوته…………………………………………………….. 29
3-5-3 تعداد دانه خشک در هر بوته………………………………………………….. 29
3-5-4 تعداد گل در مرحله R2………………………………………………………. 29
3-5-5 تعداد گره های ریشه در هر بوته………………………………………………. 29
3-5-6 تعیین درصد پوششعلف های هرزدر هر کرت……………………………… 29
3-5-7 درصد رطوبت نسبی خاک……………………………………………………. 29
3-5-8 عملکرد غلاف خشک………………………………………………………… 30
3-5-9 عملکرد دانه خشک…………………………………………………………… 30
3-6-10 عملکرد بیولوژیک…………………………………………………………….. 30
3-5-11 شاخص برداشت……………………………………………………………….. 30
3-5-12 درجه باردهی………………………………………………………………….. 30
3-5-13 تعداد غلاف خشک در هر بوته………………………………………………… 30
3-5-14 وزن صد دانه…………………………………………………………………… 31
3-5-15 محتوای نسبی آب برگ………………………………………………………… 31
3-6 محاسبات آماری……………………………………………………………….. 31
فصل چهارم نتایج و بحث ………………………………………………………………. 32
4-1 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر تعداد غلاف سبز در هر بوته لوبیا…………………. 33
4-2 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر تعداد دانه سبز در هر بوته لوبیا…………………… 34
4-3 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر تعداد دانه خشک در هر بوته لوبیا………………… 35
4-4 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر تعداد گل در هر بوته لوبیا در مرحله R2…………. 36
4-5 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر تعداد گره ریشه لوبیا……………………………… 39
4-6 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر درصد پوشش علف هرز…………………………. 41
4-7 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر مقدار رطوبت نسبی خاک………………………… 43
4-9 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر عملکرد غلاف خشک لوبیا……………………….. 45
4-10 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر عملکرد دانه خشک لوبیا………………………….. 48
4-11 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر عملکرد بیولوژیک لوبیا……………………………. 51
4-12 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر شاخص برداشت لوبیا…………………………….. 53
4-13 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر درجه باردهی لوبیا………………………………… 55
فصل پنجم نتیجه گیری کلی………………………………………………………….60
پیشنهادات………………………………………………………………………………………. 61
منابع مورد استفاده……………………………………………………………………………….. 62
چکیده انگلیسی………………………………………………………………………………….. 70
فهرست جداول
جدول2-1 مراحل رشد رویشی لوبیا……………………………………………………. 11
جدول 2-2 مراحل رشد زایشی لوبیا…………………………………………………….. 11
جدول3-1 خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک زراعی محل اجرای آزمایش………….. 27
جدول 4-1 تجزیه واریانس صفات عملکرد و اجزای عملکرد گیاه لوبیا…………………. 38
جدول 4-2 تجزیه واریانس صفات عملکرد و اجزای عملکرد گیاه لوبیا…………………. 47
جدول 4-3 تجزیه واریانس صفات عملکرد و اجزای عملکرد گیاه لوبیا…………………. 57
جدول 4-4 تجزیه واریانس صفات عملکرد و اجزای عملکرد گیاه لوبیا…………………. 58
جدول 4-5 برش دهی اثر متقابل تاریخ کاشت × مالچ و خصوصیات مورد بررسی لوبیا………59
فهرست نمودارها
نمودار 3-1 مقدار بارندگی طی فصل رشد لوبیا در محل انجام آزمایش…………………….. 25
نمودار 3-2 تغییرات دمای حداقل و حداکثر طی فصل رشد لوبیا در محل انجام آزمایش….. 25
نمودار 3-3 تغییرات ساعات آفتابی طی فصل رشد لوبیا در محل انجام آزمایش……………. 26
نمودار 4-1 اثر مالچ بر تعداد غلاف سبز تشکیل شده در هر بوته لوبیا……………………… 33
نمودار 4-2 اثر تاریخ کاشت بر تعداد دانه سبز تشکیل شده در هر بوته لوبیا……………….. 37
نمودار 4-3 اثر تاریخ کاشت بر تعداد دانه خشک تشکیل شده در هر بوته لوبیا…………….. 37
نمودار 4-4 اثر تاریخ کاشت بر تعداد گل تشکیل شده در هر بوته لوبیا…………………….. 37
نمودار 4-5 اثر تاریخ کاشت بر تعداد گره ریشه تشکیل شده در هربوته لوبیا……………….. 40
نمودار 4-6 اثر مالچ بر تعداد گره ریشه تشکیل شده در هر بوته لوبیا………………………………….40
نمودار 4-7 اثر متقابل تاریخ کاشت × مالچ بر تعداد گره ریشه تشکیل شده در هر بوته لوبیا.. 40
نمودار 4-8 اثر مالچ بر درصد پوشش علف هرز در لوبیا…………………………………… 42
نمودار 4-9 اثر متقابل تاریخ کاشت × مالچ بر درصد پوشش علف هرز در لوبیا……………. 42
نمودار 4-10 اثر تاریخ کاشت بر مقدار رطوبت نسبی خاک………………………………….. 44
نمودار 4-11 اثر مالچ بر مقدار رطوبت نسبی خاک………………………………………….. 44
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-16] [ 07:06:00 ب.ظ ]
|