3-1 زمان و موقعیت جغرافیایی و اقلیمی محل اجرای طرح………………………. 25

3-2 خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک محل انجام آزمایش……………………. 26

3-3 مشخصات طرح آزمایشی……………………………………………………. 28

3-4 مراحل اجرای طرح آزمایشی…………………………………………………. 28

3-5 خصوصیات مورد بررسی…………………………………………………….. 28

3-5-1 تعداد غلاف سبز در هر بوته………………………………………………….. 28

3-5-2 تعداد دانه سبز در هر بوته…………………………………………………….. 29

3-5-3 تعداد دانه خشک در هر بوته………………………………………………….. 29

3-5-4 تعداد گل در مرحله R2………………………………………………………. 29

3-5-5 تعداد گره های ریشه در هر بوته………………………………………………. 29

3-5-6 تعیین درصد پوششعلف های هرزدر هر کرت……………………………… 29

3-5-7 درصد رطوبت نسبی خاک……………………………………………………. 29

3-5-8 عملکرد غلاف خشک………………………………………………………… 30

3-5-9 عملکرد دانه خشک…………………………………………………………… 30

3-6-10 عملکرد بیولوژیک…………………………………………………………….. 30

3-5-11 شاخص برداشت……………………………………………………………….. 30

3-5-12 درجه باردهی………………………………………………………………….. 30

3-5-13 تعداد غلاف خشک در هر بوته………………………………………………… 30

3-5-14 وزن صد دانه…………………………………………………………………… 31

3-5-15 محتوای نسبی آب برگ………………………………………………………… 31

3-6 محاسبات آماری……………………………………………………………….. 31

فصل چهارم نتایج و بحث ………………………………………………………………. 32

4-1 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر تعداد غلاف سبز در هر بوته لوبیا…………………. 33

4-2 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر تعداد دانه سبز در هر بوته لوبیا…………………… 34

4-3 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر تعداد دانه خشک در هر بوته لوبیا………………… 35

4-4 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر تعداد گل در هر بوته لوبیا در مرحله R2…………. 36

4-5 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر تعداد گره ریشه لوبیا……………………………… 39

پایان نامه

4-6 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر درصد پوشش علف هرز…………………………. 41

4-7 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر مقدار رطوبت نسبی خاک………………………… 43

4-9 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر عملکرد غلاف خشک لوبیا……………………….. 45

4-10 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر عملکرد دانه خشک لوبیا………………………….. 48

4-11 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر عملکرد بیولوژیک لوبیا……………………………. 51

4-12 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر شاخص برداشت لوبیا…………………………….. 53

4-13 اثر تاریخ کاشت و مالچ بر درجه باردهی لوبیا………………………………… 55

فصل پنجم نتیجه گیری کلی………………………………………………………….60

پیشنهادات………………………………………………………………………………………. 61

منابع مورد استفاده……………………………………………………………………………….. 62

چکیده انگلیسی………………………………………………………………………………….. 70

فهرست جداول

جدول2-1 مراحل رشد رویشی لوبیا……………………………………………………. 11

جدول 2-2 مراحل رشد زایشی لوبیا…………………………………………………….. 11

جدول3-1 خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک زراعی محل اجرای آزمایش………….. 27

جدول 4-1 تجزیه واریانس صفات عملکرد و اجزای عملکرد گیاه لوبیا…………………. 38

جدول 4-2 تجزیه واریانس صفات عملکرد و اجزای عملکرد گیاه لوبیا…………………. 47

جدول 4-3 تجزیه واریانس صفات عملکرد و اجزای عملکرد گیاه لوبیا…………………. 57

جدول 4-4 تجزیه واریانس صفات عملکرد و اجزای عملکرد گیاه لوبیا…………………. 58

جدول 4-5 برش دهی اثر متقابل تاریخ کاشت × مالچ و خصوصیات مورد بررسی لوبیا………59

فهرست نمودارها

نمودار 3-1 مقدار بارندگی طی فصل رشد لوبیا در محل انجام آزمایش…………………….. 25

نمودار 3-2 تغییرات دمای حداقل و حداکثر طی فصل رشد لوبیا در محل انجام آزمایش….. 25

نمودار 3-3 تغییرات ساعات آفتابی طی فصل رشد لوبیا در محل انجام آزمایش……………. 26

نمودار 4-1 اثر مالچ بر تعداد غلاف سبز تشکیل شده در هر بوته لوبیا……………………… 33

نمودار 4-2 اثر تاریخ کاشت بر تعداد دانه سبز تشکیل شده در هر بوته لوبیا……………….. 37

نمودار 4-3 اثر تاریخ کاشت بر تعداد دانه خشک تشکیل شده در هر بوته لوبیا…………….. 37

نمودار 4-4 اثر تاریخ کاشت بر تعداد گل تشکیل شده در هر بوته لوبیا…………………….. 37

نمودار 4-5 اثر تاریخ کاشت بر تعداد گره ریشه تشکیل شده در هربوته لوبیا……………….. 40

نمودار 4-6 اثر مالچ بر تعداد گره ریشه تشکیل شده در هر بوته لوبیا………………………………….40

نمودار 4-7 اثر متقابل تاریخ کاشت × مالچ بر تعداد گره ریشه تشکیل شده در هر بوته لوبیا.. 40

نمودار 4-8 اثر مالچ بر درصد پوشش علف هرز در لوبیا…………………………………… 42

نمودار 4-9 اثر متقابل تاریخ کاشت × مالچ بر درصد پوشش علف هرز در لوبیا……………. 42

نمودار 4-10 اثر تاریخ کاشت بر مقدار رطوبت نسبی خاک………………………………….. 44

نمودار 4-11 اثر مالچ بر مقدار رطوبت نسبی خاک………………………………………….. 44

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...