2-8 اهمیت ارزشیابی عملکرد 26

2-9 ابعاد ارزیابی عملکرد 26

2-10 مفهوم کارایی و انواع آن 28

2-10-1 انواع کارایی 29

2-10-2 انواع کارایی از نظر فارل 30

2-11 تحلیل نسبت در اندازه گیری کارایی 32

2-11-1روش های تحلیل نسبت 33

2-12 روش های ارزیابی کارایی 36

2-12-1 روش های پارامتری 36

2-12-2 روش های ناپارامتری 36

2-13 مدل های پایه ایتحلیل پوششی داده ها39

2-14 رگرسیون و تحلیل پوششی داده ها 42

2-15 مزایا و معایب تحلیل پوششی داده ها 43

فصل سوم: روش تحقیق

3-1 مقدمه 54

3-2 روش تحقیق 54

3-3 جامعه تحقیق 55

3-4 نمونه تحقیق 55

3-5 روش گردآوری اطلاعات 55

3-6 روش تجزیه و تحلیل اطلاعات 56

3-7 تحلیل پوششی داده ها(DEA) 56

3-7-1ماهیت الگوی مورد استفاده 56

3-7-2 بازده به مقیاس الگوی مورد استفاده 57

3-8 انواع الگوهای (DEA) 58

R 58

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها

4-1 مفاهیم ورودی و خروجی 62

4-2 شناسایی نهاده ها و ستانده های تحقیق 62

4-3 بررسی نتایج با مدل CCR 67

4-4 بررسی نتایج با مدل بازدهی متغیر نسبت به مقیاس(BCC) 68

4-5 بررسی کارایی مقیاس 69

4-6 مجموعه مرجع 72

4-7 مازاد عامل تولید(Is) و مازاد محصول(Os) 78

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات

5-1 مقدمه 86

5-2 پاسخ به پرسش های پژوهش 86

5-3 جمع بندی و نتیجه گیری 90

5-4 پیشنهاداتی بر مبنای یافته های پژوهش 90

5-5 پیشنهاد برای تحقیقات آتی 92

منابع 94

فهرست جداول

پایان نامه

عنوان صفحه
جدول(2-1): تغییر و تحولات اسم و سرمایه بانک کشاورزی از بدو تاسیس تا سال 1370 17
جدول (4-1) نهاده های شعب بانک کشاورزی استان مازندران ( سال 1391) 64
جدول شماره(4-2): ستانده های شعب بانک کشاورزی 65
جدول (4-3) بررسی وضعیت کارایی با بازدهی ثابت به مقیاس، نهاده محور یا ورودی محور 67
جدول(4-4) کارایی مدیریتی و کارایی ناشی از مقیاس 70
جدول (4-5) مجموعه مرجع شعبه ها، و وزن هر کدام در حالت BCC 72
جدول(4-6) رتبه بندی شعبه ها بر مبنای روش شمارشی 76
جدول (4-7)رتبه بندی شعبه ها بر مبنای روش وزنی 77
جدول(4-8) مازاد ورودی ها(IS) 78
جدول(4-9) مازاد خروجی ها(OS) 79
جدول (4-10) مقادیر محقق شده و مقادیر هدف ورودی­ها ی شعب 81
جدول (4-11) مقادیر محقق شده و مقادیر هدف خروجی­های شعب 83
جدول(5-1) منابع ناکارآمدی شعب 89

 

فهرست نمودارها

ی نوشته‌ها


موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...