1-7 : عطر توتون ( aroma )یا بوی توتون ( odor ) 20

1-7-1 : مزه یا طعم ( taste ) 21

1-7-2 : عطر و طعم ( Flavour ) 21

1-8: ویژگی های شیمیایی توتون. 21

1-8-1: آب… 21

1-8-2 : مواد خشک و خاکستر. 22

1-8-3 : ترکیبات معدنی.. 23

1-8-4 : ترکیبهای آلی: کربوهیدراتها 24

1-8-5 : سلولز و لیگنین.. 24

1-8-6 : همی سلولز. 24

1-8-7 : ترکیبهای ازتی(nitrogenous compunds) 25

1-8-8: ازت: کل (total nitrogen) 25

1-8-9: پروتئین ها 25

1-8-10 : ازت آلفل آمین.. 25

1-8-11: آلکالوئیدها 25

1-8-12: بازهای فرار کل ( tvb) total volatile basis. 26

1-9: توزیع نیکوتین در سطح برگ… 26

1-9-1: اترهای نفتی قابل استخراج.. 26

1-10: عوامل مختلفی که بر کیفیت برگ توتون موثرند. 27

1-11: انواع توتون و محل برگ روی ساقه. 27

1-12: اثر عوامل محیطی و زراعی مؤثر برروی کیفیت برگ توتون. 29

1-12-1: تأثیر آب و هوا 29

1-12-2: تأثیر مواد غذایی روی کیفیت برگ توتون. 30

1-12-3 : فسفر. 31

1-12-4: پتاسیم. 31

1-12-5: گلزنی و کنترل جوانههای جانبی روی کیفیّت توتون برگ… 31

1-12-6 : کلر. 31

1-13 : نقش عوامل زراعی روی کیفیت برگ توتون. 32

1-14 : آماده سازی خاک برای کاشت توتون. 32

1-15: كنترل جوانه های جانبی.. 33

1-16 : برداشت، عمل آوری، جور و دسته بندی و خرید توتون ویرجینیا 36

1ـ16ـ1: اصول برداشت توتون ویرجینیا: 36

1 ـ16 ـ 2: علایم رسیدگی برگ های ویرجینیا: 37

1ـ16ـ3 : زمان برداشت و عملیات سوزن زنی و یا كاست زنی: (Racking ) 37

1ـ 17 : عمل آوری توتون ویرجینیا: 39

1ـ17ـ1: تأسیسات عمل آوری: 39

1ـ17 ـ2 : گرمخانه سنتی: 39

1ـ17ـ3 : گرمخانه نیمه مدرن: 39

1ـ17 ـ4 : گرمخانه مدرن: 39

فصل دوم. 41

بررسی منابع. 41

2-1-عملکرد و اجزای عملكرد گیاه توتون. 42

2-2- خصوصیات کیفی برگها 42

2-6-1- چین.. 43

2-6-2- رسیدگی برگ و برداشت… 44

فصل سوم. 48

مواد و روشها 48

3-1. مشخصات محل اجرای آزمایش… 49

3-2- اطلاعاتهواشناسیمنطقه آزمایش… 49

3-3-خصوصیات خاکمحل انجام آزمایش… 51

3-4- طرح آزمایشی.. 52

3-5-نحوه اجرای آزمایش… 52

3-6 روش نمونه برداری.. 53

3-7- خصوصیات مورد بررسی.. 53

3-7-1- تعداد برگ کل.. 53

3 – 7-2- تعداد برگ مورد استفاده در صنعت تجاری.. 53

3-7-3- قطر ساقه. 53

3-7-4- ارتفاع بوته. 53

3-7-5-تاریخ گلدهی.. 53

3-7-6- طول وعرض پا برگ… 54

3-7-7-طول و عرض کمر برگ… 54

3-7-8- طول وعرض لچه برگ… 54

3-7-9- عملکرد برگ خشک… 54

3-7-10- عملکرد اقتصادی(عملكرد برگ سبز و خشك) 54

پایان نامه و مقاله

3-7-11- میزان عدد SPAD برگها 54

3-8- روشهای اندازه گیری قند احیاء ،نیکوتین،کلر. 55

3-8-1- قند احیاء : 55

3-8-2- نیكوتین.. 55

3-8-3- کلر. 57

3-9-محاسبات آماری.. 57

فصل چهارم. 58

نتایج وبحث… 58

4-1 نتایج وبحث اثر میزان رسیدگی برگ توتون وتعداد چین برداشتی بر خصوصیات مورفولوژیکی گیاه توتون به شرح زیر می باشد. 59

4-1-1 تعداد برگ قابل برداشت… 59

4-1-2 طول برگ توتون. 59

4-1-3 عرض برگ توتون. 60

4-1-4- قطر ساقه توتون. 60

4-1-5- ارتفاع ساقه توتون. 61

4-1-6- سطح برگ توتون. 61

4-2- اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر وزن تر برگ توتون. 64

4-3 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر وزن خشک برگ توتون(عملکرد) 65

4-4 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر قیمت متوسط یک کیلوگرم توتون خشک… 66

4-5 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی برعملکرد اقتصادی.. 67

4-6 صفات کیفی.. 71

4-6-1 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی برمقدار نیکوتین برگ توتون. 71

4-6-2 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی برمقدار قند برگ توتون. 72

4-6-3 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر عدد SPAD پا برگ گیاه توتون. 73

پیشنهادات… 78

منابع. 79

فهرست منابع: 80

فهرست جداول

جدول 1-1 ………………………………………………………………………………………………………………………… 7

جدول 1-2 …………………………………………………………………………………………………………………………. 7

جدول 1-3 ………………………………………………………………………………………………………………………….29

جدول 3-1 ………………………………………………………………………………………………………………………… 51

جدول 4-1 ……………………………………………………………………………………………………………………….. 63

جدول 4-2 ………………………………………………………………………………………………………………………… 68

جدول 4-3 ………………………………………………………………………………………………………………………. 76

فهرست نمودارها/اشکال

نمودار 1-1 …………………………………………………………………………….. ……………………………………………..8

نمودار 1-2 ……………………………………………………………………………. ………………………………………………8

نمودار 3-1 ……………………………………………………………………………. …………………………………………… 49

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...