پایان نامه ارشد: بررسی اثر میزان رسیدگی و تعداد چین برداشتی بر عملکرد کمی و کیفی تولید توتون pvh19 |
1-7 : عطر توتون ( aroma )یا بوی توتون ( odor ) 20
1-7-1 : مزه یا طعم ( taste ) 21
1-7-2 : عطر و طعم ( Flavour ) 21
1-8: ویژگی های شیمیایی توتون. 21
1-8-1: آب… 21
1-8-2 : مواد خشک و خاکستر. 22
1-8-3 : ترکیبات معدنی.. 23
1-8-4 : ترکیبهای آلی: کربوهیدراتها 24
1-8-5 : سلولز و لیگنین.. 24
1-8-6 : همی سلولز. 24
1-8-7 : ترکیبهای ازتی(nitrogenous compunds) 25
1-8-8: ازت: کل (total nitrogen) 25
1-8-9: پروتئین ها 25
1-8-10 : ازت آلفل آمین.. 25
1-8-11: آلکالوئیدها 25
1-8-12: بازهای فرار کل ( tvb) total volatile basis. 26
1-9: توزیع نیکوتین در سطح برگ… 26
1-9-1: اترهای نفتی قابل استخراج.. 26
1-10: عوامل مختلفی که بر کیفیت برگ توتون موثرند. 27
1-11: انواع توتون و محل برگ روی ساقه. 27
1-12: اثر عوامل محیطی و زراعی مؤثر برروی کیفیت برگ توتون. 29
1-12-1: تأثیر آب و هوا 29
1-12-2: تأثیر مواد غذایی روی کیفیت برگ توتون. 30
1-12-3 : فسفر. 31
1-12-4: پتاسیم. 31
1-12-5: گلزنی و کنترل جوانههای جانبی روی کیفیّت توتون برگ… 31
1-12-6 : کلر. 31
1-13 : نقش عوامل زراعی روی کیفیت برگ توتون. 32
1-14 : آماده سازی خاک برای کاشت توتون. 32
1-15: كنترل جوانه های جانبی.. 33
1-16 : برداشت، عمل آوری، جور و دسته بندی و خرید توتون ویرجینیا 36
1ـ16ـ1: اصول برداشت توتون ویرجینیا: 36
1 ـ16 ـ 2: علایم رسیدگی برگ های ویرجینیا: 37
1ـ16ـ3 : زمان برداشت و عملیات سوزن زنی و یا كاست زنی: (Racking ) 37
1ـ 17 : عمل آوری توتون ویرجینیا: 39
1ـ17ـ1: تأسیسات عمل آوری: 39
1ـ17 ـ2 : گرمخانه سنتی: 39
1ـ17ـ3 : گرمخانه نیمه مدرن: 39
1ـ17 ـ4 : گرمخانه مدرن: 39
فصل دوم. 41
بررسی منابع. 41
2-1-عملکرد و اجزای عملكرد گیاه توتون. 42
2-2- خصوصیات کیفی برگها 42
2-6-1- چین.. 43
2-6-2- رسیدگی برگ و برداشت… 44
فصل سوم. 48
مواد و روشها 48
3-1. مشخصات محل اجرای آزمایش… 49
3-2- اطلاعاتهواشناسیمنطقه آزمایش… 49
3-3-خصوصیات خاکمحل انجام آزمایش… 51
3-4- طرح آزمایشی.. 52
3-5-نحوه اجرای آزمایش… 52
3-6 روش نمونه برداری.. 53
3-7- خصوصیات مورد بررسی.. 53
3-7-1- تعداد برگ کل.. 53
3 – 7-2- تعداد برگ مورد استفاده در صنعت تجاری.. 53
3-7-3- قطر ساقه. 53
3-7-4- ارتفاع بوته. 53
3-7-5-تاریخ گلدهی.. 53
3-7-6- طول وعرض پا برگ… 54
3-7-7-طول و عرض کمر برگ… 54
3-7-8- طول وعرض لچه برگ… 54
3-7-9- عملکرد برگ خشک… 54
3-7-10- عملکرد اقتصادی(عملكرد برگ سبز و خشك) 54
3-7-11- میزان عدد SPAD برگها 54
3-8- روشهای اندازه گیری قند احیاء ،نیکوتین،کلر. 55
3-8-1- قند احیاء : 55
3-8-2- نیكوتین.. 55
3-8-3- کلر. 57
3-9-محاسبات آماری.. 57
فصل چهارم. 58
نتایج وبحث… 58
4-1 نتایج وبحث اثر میزان رسیدگی برگ توتون وتعداد چین برداشتی بر خصوصیات مورفولوژیکی گیاه توتون به شرح زیر می باشد. 59
4-1-1 تعداد برگ قابل برداشت… 59
4-1-2 طول برگ توتون. 59
4-1-3 عرض برگ توتون. 60
4-1-4- قطر ساقه توتون. 60
4-1-5- ارتفاع ساقه توتون. 61
4-1-6- سطح برگ توتون. 61
4-2- اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر وزن تر برگ توتون. 64
4-3 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر وزن خشک برگ توتون(عملکرد) 65
4-4 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر قیمت متوسط یک کیلوگرم توتون خشک… 66
4-5 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی برعملکرد اقتصادی.. 67
4-6 صفات کیفی.. 71
4-6-1 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی برمقدار نیکوتین برگ توتون. 71
4-6-2 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی برمقدار قند برگ توتون. 72
4-6-3 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر عدد SPAD پا برگ گیاه توتون. 73
پیشنهادات… 78
منابع. 79
فهرست منابع: 80
فهرست جداول
جدول 1-1 ………………………………………………………………………………………………………………………… 7
جدول 1-2 …………………………………………………………………………………………………………………………. 7
جدول 1-3 ………………………………………………………………………………………………………………………….29
جدول 3-1 ………………………………………………………………………………………………………………………… 51
جدول 4-1 ……………………………………………………………………………………………………………………….. 63
جدول 4-2 ………………………………………………………………………………………………………………………… 68
جدول 4-3 ………………………………………………………………………………………………………………………. 76
فهرست نمودارها/اشکال
نمودار 1-1 …………………………………………………………………………….. ……………………………………………..8
نمودار 1-2 ……………………………………………………………………………. ………………………………………………8
نمودار 3-1 ……………………………………………………………………………. …………………………………………… 49
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-16] [ 06:20:00 ب.ظ ]
|