1-9-3- بیوسنتز……………………………………………………………………. 25

1-10- متابولیسم و تبدیل بیولوژیك………………………………………………… 31

1-10-1- اكسیداسیون…………………………………………………………………… 31

1-10-1-1- اپواكسیداسیون……………………………………………………………… 31

1-10-1-2- هیدروكسیداسیون………………………………………………………….. 32

1-10-1-3- دمتیلاسیون………………………………………………………………… 33

1-10-1-4- تولید آفلاتوكسین B2aوآفلاتوكسین G2a…………………………………… 33

1-10-2- احیا……………………………………………………………………………. 33

1-10-3 الحاق…………………………………………………………………………… 34

1-10-3-1- الحاق گلوكورونیدی اپوكسید………………………………………………. 34

1-10-3-2- الحاق مشتقات هیدروكسیله………………………………………………… 35

1-11- اثرات بیولوژیك ………………………………………………………………… 35

1-11-1- سمیت حاد و مزمن…………………………………………………………… 35

1-11-2- سمیت سلولی…………………………………………………………………. 36

1-11-3- جهش زایی ……………………………………………………………………. 37

1-11-4- ناقص الخلقه زایی………………………………………………………………. 38

1-11-5- تداخل با فرآیندهای بیوشیمیایی………………………………………………. 38

1-11-6- میانكش آفلاتوكسین با DNA ……………………………………………….. 39

1-11-7-اثرت حشره کشی……………………………………………………………… 40

1-11-8-سمیت گیاهی………………………………………………………………….. 40

1-12- بیماری های دامی ناشی از آفلاتوكسین………………………………………….. 40

1-12-1بیماری زایی آفلاتوكسین ها در گاو شیری………………………………………. 42

1-13-آسیب شناسی آفلاتوکسیکوز……………………………………………………… 44

1-14-زیانهای اقتصادی ناشی ازآفلاتوکسین ها………………………………………… 47

1-15- حد مجاز مایكوتوكسین ها و مقررات مربوطه…………………………………… 47

1-16-استراتژی های خنثی سازی و حذف میزان آفلاتوكسین…………………………… 49

1-16-1- غیرفعال كردن در اثر حرارت……………………………………………….. 50

1-16-2-اشعه دادن……………………………………………………………………… 50

1-16-3-عصاره گیری با استفاده از حلال و جدا سازی مكانیكی………………………. 51

11-16-4-جذب آفلاتوكسین از محلول…………………………………………………. 51

1-16-5-كنترل زیستی و غیر فعال كردن آفلاتوكسین با بهره گیری از میكروب ها……. 51

1-16-6-مجاورت با آمونیاك……………………………………………………………. 51

1-16-7-بی سولفیت سدیم……………………………………………………………….. 52

1-17- آفلاتوكسین ها در محصولات كشاورزی ……………………………………….. 54

1-18- حضور آفلاتوكسین ها در فرآورده های حیوانی………………………………….. 56

1-19- اثرات سوء آفلاتوكسین ها بر سلامتی انسان…………………………………….. 60

1-20-روش های آنالیز…………………………………………………………………… 63

1-20-1- روش های بیولوژیك…………………………………………………………… 63

1-20-2- روش های بیوشیمایی…………………………………………………………. 63

1-20-2-1 روش های كروماتوگرافی………………………………………………….. 63

1-20-3-روش های سنجش ایمونولوژیك……………………………………………….. 64

1-20-3-1- رادیوایمونواسی……………………………………………………………. 64

1-20-3-2-الایزا………………………………………………………………………… 65

1-20-3-2-1- روش الایزای متجانس………………………………………………….. 67

1-20-3-2-2- روش الایزا نامتجانس………………………………………………….. 67

پایان نامه

1-20-3-2-3- محاسن و معایب الایزای متجانس و نامتجانس…………………………. 67

1-20-3-2-4- روش الایزای مستقیم……………………………………………………. 68

1-20-3-2-5- روش الایزای غیر مستقیم………………………………………………. 68

1-20-3-2-6- روش الایزای رقابتی نامتجانس مستقیم………………………………… 68

1-20-3-2-7- روش الایزای غیر رقابتی غیرمستقیم………………………………….. 69

1-20-3-2-8- روش الایزای غیر رقابتی مستقیم………………………………………. 69

فصل دوم: مواد و روش كار……………………………………………………………. 70

2-1- مواد و وسایل مورد نیاز………………………………………………………….. 71

2-2- مواد موجود در كیت آزمایش……………………………………………………… 71

2-3-آماده سازی معرف ها……………………………………………………………… 72

2-4- روش كار………………………………………………………………………….. 73

2-4-1- جمع آوری نمونه ها……………………………………………………………… 73

2-4-2- آماده سازی نمونه ها……………………………………………………………… 73

2-4-3- اصول انجام آزمایش…………………………………………………………… 73

2-4-4- روش انجام آزمایش…………………………………………………………….. 74

2-5- روش آنالیز آماری………………………………………………………………… 75

2-6- قرائت و تفسیر نتایج……………………………………………………………… 75

2-7- حساسیت وویژگی آزمایش………………………………………………………… 76

فصل سوم:نتایج…………………………………………………………………………. 77

3-1-نتایج………………………………………………………………………………… 78

فصل چهارم:بحث وپیشنهادات………………………………………………………….. 80

4-1- بحث و نتیجه گیری……………………………………………………………….. 81

4-2پیشنهادات ………………………………………………………………………….. 84

منابع فارسی…………………………………………………………………………………….85

منابع انگلیسی…………………………………………………………………………………..86

چکیده ی انگلیسی………………………………………………………………………………97

فهرست جداول

جدول صفحه

(1-1) خواص فیزیكی و شیمیایی انواع مختلف آفلاتوكسین………………………………..24

(2- 1) انتخاب روش های مناسب برای تخریب انواع آفلاتوكسین در محیط ها و شرایط مختلف…………………………………………………………………………………………..53

(3-1) ارتباط بین میزان سمّ موجود در اغذیه حیوانی با سطح نهایی آن در فرآورده های مربوطه…………………………………………………………………………………………59

(4-1) مراحل اساسی در آنالیز شیمیایی مایكوتوكسین ها …………………………………..62

(5-1) آزمون های بیولوژیك مورد استفاده جهت ارزیابی سمیت مایكوتوكسین ها…………66

(1-3) پراکندگی آلودگی به آفلاتوکسین B1در کنسانتره مصرفی در گاوداری های شیری گرمسار در سه فصل زمستان،بهار وتابستان ………………………………………………..79

(2-3) مقایسه آفلاتوکسینB1در کنسانتره مصرفی در گاوداریهای شیری گرمسار در سه فصل زمستان،بهار وتابستان………………………………………………………………79

فهرست اشكال

شكل صفحه

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...