دانلود پایان نامه ارشد: مطالعه زمان ماندگاری فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین |
1-7-9 فرآوری شاه میگوی آب شیرین.. 22
1-7-10 محل نگهداری شاه میگوی زنده 23
1-7-11 تخلیه ی احشاء. 23
1-7-12 رقم بندی.. 24
1-7-13 شستشو. 25
1-7-14 پختن.. 26
1-7-15 سرد نمودن. 29
1-7-16 فیله نمودن. 30
1-7-17 مدیریت پسماندها 33
1-7-18 بسته بندی.. 35
1-7-19 دیگر محصولات شاه میگوی آب شیرین.. 37
1-7-20 دستورالعمل های HACCPو فرآوری شاه میگو. 40
1-8 عوامل موثر در نگه داری مواد غذایی. 41
1-8-1 نگهداری مواد غذایی در دمای پایین.. 41
1-8-2 میکروارگانیسم های سایکروفیل. 41
1-8-3 اوری سایکروتروف.. 42
1-8-4 استنو سایکروتروف.. 42
1-8-5 دسته بندی دمای پایین جهت نگهداری مواد غذایی.. 42
1-8-5-1 دمای سرد کردن. 42
1-8-5-2 دمای یخچال. 43
1-8-5-3 دماهای فریزر. 43
1-8-6 حداقل دمای رشد باکتری ها 43
1-8-7 مدل سازی و ویژگی های کیفی تعیین زمان ماندگاری در فرآورده های نگهداری شده در انبار. 44
1-8-8 تاثیر درجه حرارت بر روی نرخ میزان فساد. 44
1-9 شاخص های کیفیت و فساد 44
1-9-1 مدل سازی جنبشی برای میکروب ها براساس رشد آنها 45
فصل دوم 46
پیشینه پژوهش… 46
2-1 مقدمه 47
2-2 جمعیت میکروبی. 47
2-3 جمع بندی. 53
فصل سوم 54
روش شناسی. 54
3-1مقدمه 55
3-2 جامعه آماری و نمونه برداری. 55
3-3 ابزار های گردآوری داده ها 56
3-3-1 مواد مورد نیاز. 56
3-3-2 محیط های کشت و لوازم و دستگاه های مورد نیاز. 56
3-4 شیوه تجزیه و تحلیل داده ها 59
3-5 آزمون های شیمیایی. 59
3-5-1 اندازه گیری pH.. 59
3-5-2 اندازه گیری مجموع بازهای نیتروژنی فرار ( TVB-N ) 60
3-5-3 اندازه گیری اندیس تیوباربیوتوریک اسید( TBARS ) 60
3-5-4 اندازگیری اندیس پراکسید(PV) 61
3-5-5- TBA.. 61
3-6 آزمون های میکروبی. 61
فصل چهارم 62
تجزیه و تحلیل داده ها 62
4-1 مقدمه 63
4-2 توصیف متغییر ها 64
4-2-1 متغییر های میکروبی.. 64
4-2-1-1 فساد میکروبیMicrobial Spoilage. 64
4-2-1-2 شمارش كلی میكروبی(total count) به روش) pour plate (TVC. 64
4-2-1-3 باکتری های سرمادوستPTC. 64
4-2-2 آزمون های شیمیایی.. 65
4-2-2-1 فسادشیمیایی Chemical Spoilage. 65
4-2-2-2 اندازه گیری اسیدیته. 65
4-2-2-3 اندیس PV. 65
4-2-2-4-TBA. 65
4-2-2-5-TVB-N.. 66
4-3 آزمون فرضیه ها و سوالات.. 66
4-4 آزمون های میکروبی. 66
4-5 آزمون های شیمیایی. 69
فصل پنجم. 73
بحث و نتیجه گیری: 73
5-1 یافته ها 74
5-1-1 آزمون های شیمیایی.. 74
5-1-2 آزمون های میکروبی.. 76
5-2 نتیجه گیری کلی. 77
5-3 پیشنهادات.. 77
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-16] [ 10:00:00 ب.ظ ]
|