پایان نامه: اثر عصاره برخی از گیاهان دارویی مراتع استان اردبیل بر جمعیت میکروبی شکمبه تحت … |
1-6-4- گیاه مریم نخودی Teucrium polium l. 23
1-6-5- گیاه پونه (Oregano vulgare L.) 25
1-7- روش آزمون گاز 28
فصل دوم: مواد و روش ها
2-1- منطقه مورد مطالعه و نحوه نمونه برداری. 30
2-1-1- منطقه نمونه برداری. 30
2-1-2- زمان نمونه برداری و انتقال نمونه ها به آزمایشگاه 30
2-2- آزمون گاز 31
2-2-1- آماده سازی نمونه ها برای آزمون گاز 31
2-2-2- مایع شکمبه و بافر. 31
2-2-3- زمان های ثبت تولید گاز 32
2-2-4- مزایا و معایب آزمون گاز 32
2-2-5- آماده سازی عصاره ها برای آزمون گاز 33
2-2-6- آماده سازی نمونه خوراک و سرنگ ها 33
2-2-7- تهیه مایع شکمبه 34
2-2-8- تهیه بزاق مصنوعی. 34
2-2-9- تهیه نمونه شاهد. 36
2-2-10- تزریق مخلوط بزاق مصنوعی و مایع شکمبه در سرنگ ها 36
2-2-11- تزریق عصاره ها به سرنگ ها 37
2-2-12- انکوباسیون و قرائت گاز تولیدی. 38
2-2-13- تعیین حجم گاز تولیدی. 38
2-3- تهیه و آماده سازی مایع شکمبه جهت تهیه محیط کشت.. 39
2-3-1-محیط کشت.. 39
2-3-2- تهیه محلول 0/1 درصد همین. 41
2-3-3- تهیه مخلوط اسیدهای چرب فرار 41
2-3-4- تهیه محلول مواد معدنی شماره I 41
2-3-5- محلول مواد معدنی شماره II 41
2-3-6- تهیه محیط کشت.. 42
2-3-7- توزیع محیط کشت.. 42
2-3-8- تهیه محلول رقیق کننده بی هوازی. 43
2-3-9- تهیه مایع شکمبه تازه 44
2-3-10- تهیه رقت های مختلف از مایع شکمبه 44
2-3-11- تلقیح و نگهداری کشت های انجام شده 47
2-4- تخمین تعداد باکتری ها 48
2-5- شمارش تک یاخته ها 48
2-6- شمارش قارچ های بی هوازی. 49
فصل سوم: نتایج
3-1- فراسنجه های شکمبه 51
3-2- مقایسه بین سطوح مختلف.. 49
3-2-1- مقایسه بین سطوح عصاره Teucrium polium l (مریم نخودی) 49
3-2-2- مقایسه بین سطوح عصاره Crambe orientale (سپیده) 50
3-2-3- مقایسه بین سطوح عصاره Heracleum persicum (گلپر) 51
3-2-4- مقایسه بین سطوح عصاره zosima absinthifolia (زوسیما) 51
3-2-5- مقایسه بین سطوح عصاره Oregano vulgare L (پونه) 51
3-2-6- تولید گاز بخش تجزیه پذیر سریع (a) 53
3-2-7- تولید گاز بخش مواد نامحلول در آب و کند تجزیه در شکمبه (b) 53
3-2-8- تولید گاز بالقوه (a+b) 54
3-2-9- ثابت نرخ تولید گاز © 55
3-3- تخمین جمعیت میکروبی شکمبه 56
3-3-1- تخمین جمعیت باکتری ها 56
3-3-1-1- تخمین جمعیت باکتری ها در ساعت صفر. 57
3-3-1-1-1- سطح 100 میلی گرم بر لیتر. 57
3-3-1-1-2- سطح 200 میلی گرم بر لیتر. 57
3-3-1-1-3- سطح 300 میلی گرم بر لیتر. 57
3-3-1-2- تخمین جمعیت باکتری ها در ساعت چهار پس از انکوباسیون. 57
3-3-1-2-1- سطح 100 میلی گرم بر لیتر. 57
3-3-1-2-2- سطح 200 میلی گرم بر لیتر. 58
3-3-1-2-3- سطح 300 میلی گرم بر لیتر. 58
3-3-1-3- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح هر عصاره 58
3-3-1-3-1- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح هر عصاره در ساعت صفر. 58
3-3-1-3-1-1- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Crambe orientalis 58
3-3-1-3-1-2- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Heracleum persicum.. 58
3-3-1-3-1-3- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Zosima absinthi 59
3-3-1-3-1-4- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Teucrium polium.. 59
3-3-1-3-1-5- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Oregano vulgare. 59
3-3-1-3-2- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف هر عصاره در ساعت چهار 59
3-3-1-3-2-1- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Crambe orientalis 59
3-3-1-3-2-2- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Heracleum persicum.. 59
3-3-1-3-2-3- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Zosima absinthi 60
3-3-1-3-2-4- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Teucrium polium.. 60
3-3-1-3-2-5- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Oregano vulgare. 60
3-3-2- تخمین تعداد پروتوزوآ و قارچ ها 60
فصل چهارم: بحث
4-1- اثر عصاره ها بر قابلیت هضم و تولید گاز 48
4-2- نحوه عمل عصاره ها 51
4-3- اثر عصاره بر pH شکمبه ای. 52
4-4- اثر عصاره بر جمعیت میکروبی شکمبه 53
4-5- ترکیبات شیمیایی عصاره های گیاهان دارویی. 57
4-6- نتیجه گیری کلی و پیشنهادها 62
4-6-1- نتیجه گیری کلی. 62
4-6-2- پیشنهادها 62
منابع. 63
فهرست اشکال
شکل 1-1- متابولیسم NADH H+ و تولید متان در نشخوارکنندگان. 4
شکل 1-2- روند تخمیر توسط باکتری های شکمبه ای. 8
شکل 1-3- گیاه دارویی Crambe orientalis L. 15
شکل 1-4- گیاه گلپر. 19
شکل 1-5- گیاه دارویی zosima absinthifolia. 22
شکل 1-6- گیاه دارویی Teucrium polium.. 24
شکل 1-7- گیاه دارویی Oregano vulgare L. 25
فهرست جداول
جدول 1-1- موقعیت و مقدار اسیدهای چرب در عصاره C.orientalis 17
جدول 2-1- محلول مواد معدنی کم نیاز (A) 34
جدول 2-2- محلول مواد معدنی اصلی © 35
جدول 2-3- محلول بافر مواد معدنی (B) 35
جدول 2-4- محلول ریزازورین. 35
جدول 2-5- محلول احیاء کننده 35
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-16] [ 07:02:00 ب.ظ ]
|