1-6-4- گیاه مریم نخودی Teucrium polium l. 23

1-6-5- گیاه پونه (Oregano vulgare L.) 25

1-7- روش آزمون گاز 28

فصل دوم: مواد و روش ها

2-1- منطقه مورد مطالعه و نحوه نمونه برداری. 30

2-1-1- منطقه نمونه برداری. 30

2-1-2- زمان نمونه برداری و انتقال نمونه ها به آزمایشگاه 30

2-2- آزمون گاز 31

2-2-1- آماده سازی نمونه ها برای آزمون گاز 31

2-2-2- مایع شکمبه و بافر. 31

2-2-3- زمان های ثبت تولید گاز 32

2-2-4- مزایا و معایب آزمون گاز 32

2-2-5- آماده سازی عصاره ها برای آزمون گاز 33

2-2-6- آماده سازی نمونه خوراک و سرنگ ها 33

2-2-7- تهیه مایع شکمبه 34

2-2-8- تهیه بزاق مصنوعی. 34

2-2-9- تهیه نمونه شاهد. 36

2-2-10- تزریق مخلوط بزاق مصنوعی و مایع شکمبه در سرنگ ها 36

2-2-11- تزریق عصاره ها به سرنگ ها 37

2-2-12- انکوباسیون و قرائت گاز تولیدی. 38

2-2-13- تعیین حجم گاز تولیدی. 38

2-3- تهیه و آماده سازی مایع شکمبه جهت تهیه محیط کشت.. 39

2-3-1-محیط کشت.. 39

2-3-2- تهیه محلول 0/1 درصد همین. 41

2-3-3- تهیه مخلوط اسیدهای چرب فرار 41

2-3-4- تهیه محلول مواد معدنی شماره I 41

2-3-5- محلول مواد معدنی شماره II 41

2-3-6- تهیه محیط کشت.. 42

2-3-7- توزیع محیط کشت.. 42

2-3-8- تهیه محلول رقیق کننده بی هوازی. 43

2-3-9- تهیه مایع شکمبه تازه 44

2-3-10- تهیه رقت های مختلف از مایع شکمبه 44

2-3-11- تلقیح و نگهداری کشت های انجام شده 47

2-4- تخمین تعداد باکتری ها 48

2-5- شمارش تک یاخته ها 48

2-6- شمارش قارچ های بی هوازی. 49

فصل سوم: نتایج

3-1- فراسنجه های شکمبه 51

3-2- مقایسه بین سطوح مختلف.. 49

3-2-1- مقایسه بین سطوح عصاره Teucrium polium l (مریم نخودی) 49

3-2-2- مقایسه بین سطوح عصاره Crambe orientale (سپیده) 50

3-2-3- مقایسه بین سطوح عصاره Heracleum persicum (گلپر) 51

3-2-4- مقایسه بین سطوح عصاره zosima absinthifolia (زوسیما) 51

3-2-5- مقایسه بین سطوح عصاره Oregano vulgare L (پونه) 51

3-2-6- تولید گاز بخش تجزیه پذیر سریع (a) 53

3-2-7- تولید گاز بخش مواد نامحلول در آب و کند تجزیه در شکمبه (b) 53

3-2-8- تولید گاز بالقوه (a+b) 54

3-2-9- ثابت نرخ تولید گاز © 55

3-3- تخمین جمعیت میکروبی شکمبه 56

3-3-1- تخمین جمعیت باکتری ها 56

3-3-1-1- تخمین جمعیت باکتری ها در ساعت صفر. 57

3-3-1-1-1- سطح 100 میلی گرم بر لیتر. 57

3-3-1-1-2- سطح 200 میلی گرم بر لیتر. 57

3-3-1-1-3- سطح 300 میلی گرم بر لیتر. 57

3-3-1-2- تخمین جمعیت باکتری ها در ساعت چهار پس از انکوباسیون. 57

3-3-1-2-1- سطح 100 میلی گرم بر لیتر. 57

3-3-1-2-2- سطح 200 میلی گرم بر لیتر. 58

3-3-1-2-3- سطح 300 میلی گرم بر لیتر. 58

پایان نامه

3-3-1-3- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح هر عصاره 58

3-3-1-3-1- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح هر عصاره در ساعت صفر. 58

3-3-1-3-1-1- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Crambe orientalis 58

3-3-1-3-1-2- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Heracleum persicum.. 58

3-3-1-3-1-3- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Zosima absinthi 59

3-3-1-3-1-4- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Teucrium polium.. 59

3-3-1-3-1-5- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Oregano vulgare. 59

3-3-1-3-2- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف هر عصاره در ساعت چهار 59

3-3-1-3-2-1- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Crambe orientalis 59

3-3-1-3-2-2- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Heracleum persicum.. 59

3-3-1-3-2-3- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Zosima absinthi 60

3-3-1-3-2-4- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Teucrium polium.. 60

3-3-1-3-2-5- مقایسه جمعیت باکتری ها بین سطوح مختلف عصاره Oregano vulgare. 60

3-3-2- تخمین تعداد پروتوزوآ و قارچ ها 60

فصل چهارم: بحث

4-1- اثر عصاره ها بر قابلیت هضم و تولید گاز 48

4-2- نحوه عمل عصاره ها 51

4-3- اثر عصاره بر pH شکمبه ای. 52

4-4- اثر عصاره بر جمعیت میکروبی شکمبه 53

4-5- ترکیبات شیمیایی عصاره های گیاهان دارویی. 57

4-6- نتیجه گیری کلی و پیشنهادها 62

4-6-1- نتیجه گیری کلی. 62

4-6-2- پیشنهادها 62

منابع. 63

فهرست اشکال

شکل 1-1- متابولیسم NADH H+ و تولید متان در نشخوارکنندگان. 4

شکل 1-2- روند تخمیر توسط باکتری های شکمبه ای. 8

شکل 1-3- گیاه دارویی Crambe orientalis L. 15

شکل 1-4- گیاه گلپر. 19

شکل 1-5- گیاه دارویی zosima absinthifolia. 22

شکل 1-6- گیاه دارویی Teucrium polium.. 24

شکل 1-7- گیاه دارویی Oregano vulgare L. 25

فهرست جداول

جدول 1-1- موقعیت و مقدار اسیدهای چرب در عصاره C.orientalis 17

جدول 2-1- محلول مواد معدنی کم نیاز (A) 34

جدول 2-2- محلول مواد معدنی اصلی © 35

جدول 2-3- محلول بافر مواد معدنی (B) 35

جدول 2-4- محلول ریزازورین. 35

جدول 2-5- محلول احیاء کننده 35

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...