پایان نامه دکترای :بررسی میزان شیوع آلودگی به تک یاخته کریپتوسپوریدیوم در سبزیکاری های اطراف ساری |
7-1- اپیدمیولوژی 18
1-7-1- حیوانات اهلی. 18
2-7-1- نشخوارکنندگان. 19
3-7-1- انسان. 20
4-7-1- خوک.. 21
5-7-1- تک سمی. 22
6-7-1- حیوانات وحشی و شکاری. 23
7-7-1- سگ سانان. 23
8-7-1- گربه سانان. 25
8-1- راه های انتقال کریپتوسپوریدیوز. 27
1-8-1- انتقال زئونوتیک… 27
2-8-1- انتقال غیر زئونوتیک 28
3-8-1- منابع طبیعی. 29
9-1- ایمونوپاتوژنز. 30
1-9-1- ایمنی همورال…………………………………………………………………. 30
2-9-1- ایمنی با واسطه سلولی 31
10-1-نشانه های بالینیدر انسان. 32
11-1- پیشگیری و درمان. 34
1-11-1- پیشگیری و درمان در انسان. 34
2-11-1- پیشگیری و درمان در حیوانات.. 35
3-11-1- ضدعفونی. 36
فصل دوم: مواد و روش کار
1-2-هدف…………………………………………………………………………………….. 41
2-2- مواد و وسایل مورد نیاز……………………………………………………………….. 42
3-2- روش کار………………………………………………………………………………. 44
4-2- مراحل آزمایش…………………………………………………………………………. 44
فصل سوم: نتایج
نتایج. 46
فصل چهارم: بحث و نتیجه گیری
بحث و نتیجه گیری. 53
پیشنهادات.. 56
فهرست منابع فارسی. 57
فهرست منابع انگلیسی…………………………………………………………………………. 60
چکیده انگلیسی………………………………………………………………………………… 64
فهرست جداول
جدول صفحه
1-1 . گونه های کریپتوسپوریدیوم………………………………………………………… ….15
2-1 .ویژگی های ریخت شناسی اووسیست های گونه های کریپتوسپوریدیوم……………….. 33
1-2 فراوانی تعداد نمونه ها در مناطق و سبزیجات…………………………………………… 47
1-3- فراوانی و درصد فراوانی آلودگی سبزی در مناطق مختلف اطراف ساری……………… 51
2-3- فراوانی و درصد فراوانی آلودگی سبزی در انواع مختلف سبزی……………………….. 51
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-17] [ 09:06:00 ق.ظ ]
|