فصل دوم: بررسی منابع

 

4

2-1- مرکبات و انبارداری

 

5

2-2قارچP. digitatum

 

5

22-1 چرخه بیماری

 

6

2-2-2کنترل

 

6

23- بنومیل

 

7

2-4تیابندازول

 

8

2-5- اسانس های گیاهی

 

9

2-6- عصاره های گیاهی

 

12

2- 7- معرفی گیاه اکالیتوس

 

14

2-8- ویژگی های اسانس پوست مرکبات

 

15

2-9- سالیسیلیک اسید

 

16

 

 

فصل سوم: مواد و روش ها

 

18

3-1- کشت قارچ

 

19

3-2تهیه اسانس

 

19

3-3زیست سنجی اسانس ها

 

20

3-3-1تعداد کلنی

 

20

3-3-2- رشد کلنی

 

20

3-3-3جوانه زنی اسپور ها

 

21

3-4- تهیه عصاره

 

21

3-5- زیست سنجی عصاره ها

 

21

3-6- زیست سنجی قارچکش ها

 

21

3-6-1- تیابندازول

 

21

3-6-2- بنومیل

 

22

3-7- تهیه ی محلول سالیسیلیک اسید

 

22

3-8- زیست سنجی سالیسیلیک

 

22

3-9- تجزیه و تحلیل آماری

 

22

 

 

 

فصل چهارم : نتایج

 

23

4-1- اثر اسانس ها و عصاره های گیاهی

 

24

4-1-1- اسانس اکالیپتوس

 

24

4-1-1-1- تعداد کلنی

 

24

4-112رشد کلنی

 

26

4-1-1-3- میزان جوانه زنی

 

28

41-2- اثر اسانس پرتقال روی رشدP.digitatum

 

30

41-3 اثر عصاره اکالیپتوس روی قارچP. digitatum

 

32

4-1-4- اثر عصاره پرتقال روی رشد قارچP. digitatum

 

34

4- 2- اثر قارچکش ها

 

37

4-2-1- سم تیابندازول

 

37

422- سم بنومیل

 

39

4-3- سالیسیلیک اسید

 

42

 

 

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

 

44

51- شمارش تعداد کلنی ها

 

45

5-2- اندازه گیری قطر کلنی

 

46

5-3- میزان جوانه زنی

 

47

5-4- اثر قارچکش ها

 

48

5-5تیمار میوه ها

 

48

5-6 سالیسیلیک اسید

 

50

5- 7- جمع بندی کلی

 

50

5- 8- پیشنهادها

 

51

 

 

منابع

 

52

 

فهرست اشکال

پایان نامه

عنوان  

شماره

صفحه

شکل3-1) دستگاه کلونجر   19
شکل3-2) دستگاه تبخیر کننده دوار   20
شکل4-1) اثر اسانس اکالیپتوس بر روی تعداد کلنی های قارچP. digitatum   24
شکل4-2) مقایسه میانگین تعداد کلنی های قارچPenicillium digitatum رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظت های مختلف اسانسEucalyptus amaldulensis   25
شکل4-3) روند تغییرات تعداد کلنی های قارچPenicillium digitatum روی محیط
کشت تیمار شده با غلظت های مختلف اسانسEucalyptus camaldulensis
  26
شکل4-4 ) اثر اسانس اکالیپتوس بر روی رشد کلنی قارچ   26

شکل 4-5) میانگین درصد بازدارندگی ناشی از اسانسEucalyptus camaldulensis

روی رشد کلنی قارچPenicillium digitatum

  27

شکل4-6) روند تغییرات درصد جوانه زنی اسپور های قارچPenicillium digitatum

در تیمار های غلظت های مختلف اسانسEucaluptus camaldulensis

  28
شکل 4-7) اثر اسانس پرتقال بر روی تعداد کلنی ها   30

شکل 4-8) ­مقایسه میانگین تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده

روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف اسانس پرتقال ( اعداد مربوط به روز هشتم پس از تیمار)

  31

شکل 4-9)­ تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum

رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف اسانس پرتقال در روزهای مختلف پس از تیمار

  32
شکل 4-10) اثر عصاره اکالیپتوس بر روی تعداد کلنی ها در تیمار شاهد و غلظتmg/ml 30   33

شکل 4-11) مقایسه میانگین تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده

روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف عصارهEucalyptus camaldulensis(اعداد مربوط به روز پنجم پس از تیمار

  34

شکل 4-12) تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum

رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف عصارهEucalyptus camaldulensisدر روزهای مختلف پس از تیمار

  34
شکل 4-13) اثر عصاره پرتقال بر روی تعداد کلنی ها   35

شکل 4-14) مقایسه میانگین تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum

رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف عصاره پرتقال(اعداد مربوط به روز هفتم پس از تیمار)

  36

شکل 4-15) تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum

رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف عصاره پرتقال در روزهای مختلف پس از تیمار

  37
شکل 4-16) اثر تیابندازول بر روی تعداد کلنی­های قارچ در تیمار شاهد و غلظتg ai/ml µ 18   37

شکل4 -17) مقایسه میانگین تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده

روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف قارچكش تیابندازول(اعداد مربوط به روز هشتم پس از تیمار)

  38

شکل 4-18) تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده

روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف قارچكش تیابندازول در روزهای مختلف پس از تیمار

  39
شکل 4-19) اثر بنومیل بر روی تعداد کلنی ها در تیمار شاهد و غلظتg ai/mlµ 5/12   39

شکل 4-20) مقایسه میانگین تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده

روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف قارچكش بنومیل (اعداد مربوط به روز هشتم پس از تیمار)

  41
شکل 4-21) تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف قارچكش بنومیل در روزهای مختلف پس از تیمار   41

فهرست جداول

ی نوشته‌ها


 
 
 
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...