پایان نامه : مقایسه ی کارایی اسانس های گیاهی و سالیسیلیک اسید با قارچ کش های بنومیل و تیابندازول برای … |
فصل دوم: بررسی منابع
4
2-1- مرکبات و انبارداری
5
2-2–قارچP. digitatum
5
2–2-1 چرخه بیماری
6
2-2-2–کنترل
6
2–3- بنومیل
7
2-4– تیابندازول
8
2-5- اسانس های گیاهی
9
2-6- عصاره های گیاهی
12
2- 7- معرفی گیاه اکالیتوس
14
2-8- ویژگی های اسانس پوست مرکبات
15
2-9- سالیسیلیک اسید
16
فصل سوم: مواد و روش ها
18
3-1- کشت قارچ
19
3-2–تهیه اسانس
19
3-3–زیست سنجی اسانس ها
20
3-3-1–تعداد کلنی
20
3-3-2- رشد کلنی
20
3-3-3–جوانه زنی اسپور ها
21
3-4- تهیه عصاره
21
3-5- زیست سنجی عصاره ها
21
3-6- زیست سنجی قارچکش ها
21
3-6-1- تیابندازول
21
3-6-2- بنومیل
22
3-7- تهیه ی محلول سالیسیلیک اسید
22
3-8- زیست سنجی سالیسیلیک
22
3-9- تجزیه و تحلیل آماری
22
فصل چهارم : نتایج
23
4-1- اثر اسانس ها و عصاره های گیاهی
24
4-1-1- اسانس اکالیپتوس
24
4-1-1-1- تعداد کلنی
24
4-1–1–2–رشد کلنی
26
4-1-1-3- میزان جوانه زنی
28
4–1-2- اثر اسانس پرتقال روی رشدP.digitatum
30
4–1-3 اثر عصاره اکالیپتوس روی قارچP. digitatum
32
4-1-4- اثر عصاره پرتقال روی رشد قارچP. digitatum
34
4- 2- اثر قارچکش ها
37
4-2-1- سم تیابندازول
37
4–2–2- سم بنومیل
39
4-3- سالیسیلیک اسید
42
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
44
5–1- شمارش تعداد کلنی ها
45
5-2- اندازه گیری قطر کلنی
46
5-3- میزان جوانه زنی
47
5-4- اثر قارچکش ها
48
5-5–تیمار میوه ها
48
5-6 سالیسیلیک اسید
50
5- 7- جمع بندی کلی
50
5- 8- پیشنهادها
51
منابع
52
فهرست اشکال
عنوان | شماره صفحه |
|
شکل3-1) دستگاه کلونجر | 19 | |
شکل3-2) دستگاه تبخیر کننده دوار | 20 | |
شکل4-1) اثر اسانس اکالیپتوس بر روی تعداد کلنی های قارچP. digitatum | 24 | |
شکل4-2) مقایسه میانگین تعداد کلنی های قارچPenicillium digitatum رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظت های مختلف اسانسEucalyptus amaldulensis | 25 | |
شکل4-3) روند تغییرات تعداد کلنی های قارچPenicillium digitatum روی محیط کشت تیمار شده با غلظت های مختلف اسانسEucalyptus camaldulensis |
26 | |
شکل4-4 ) اثر اسانس اکالیپتوس بر روی رشد کلنی قارچ | 26 | |
شکل 4-5) میانگین درصد بازدارندگی ناشی از اسانسEucalyptus camaldulensis روی رشد کلنی قارچPenicillium digitatum |
27 | |
شکل4-6) روند تغییرات درصد جوانه زنی اسپور های قارچPenicillium digitatum در تیمار های غلظت های مختلف اسانسEucaluptus camaldulensis |
28 | |
شکل 4-7) اثر اسانس پرتقال بر روی تعداد کلنی ها | 30 | |
شکل 4-8) مقایسه میانگین تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف اسانس پرتقال ( اعداد مربوط به روز هشتم پس از تیمار) |
31 | |
شکل 4-9) تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف اسانس پرتقال در روزهای مختلف پس از تیمار |
32 | |
شکل 4-10) اثر عصاره اکالیپتوس بر روی تعداد کلنی ها در تیمار شاهد و غلظتmg/ml 30 | 33 | |
شکل 4-11) مقایسه میانگین تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف عصارهEucalyptus camaldulensis(اعداد مربوط به روز پنجم پس از تیمار |
34 | |
شکل 4-12) تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف عصارهEucalyptus camaldulensisدر روزهای مختلف پس از تیمار |
34 | |
شکل 4-13) اثر عصاره پرتقال بر روی تعداد کلنی ها | 35 | |
شکل 4-14) مقایسه میانگین تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف عصاره پرتقال(اعداد مربوط به روز هفتم پس از تیمار) |
36 | |
شکل 4-15) تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف عصاره پرتقال در روزهای مختلف پس از تیمار |
37 | |
شکل 4-16) اثر تیابندازول بر روی تعداد کلنیهای قارچ در تیمار شاهد و غلظتg ai/ml µ 18 | 37 | |
شکل4 -17) مقایسه میانگین تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف قارچكش تیابندازول(اعداد مربوط به روز هشتم پس از تیمار) |
38 | |
شکل 4-18) تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف قارچكش تیابندازول در روزهای مختلف پس از تیمار |
39 | |
شکل 4-19) اثر بنومیل بر روی تعداد کلنی ها در تیمار شاهد و غلظتg ai/mlµ 5/12 | 39 | |
شکل 4-20) مقایسه میانگین تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف قارچكش بنومیل (اعداد مربوط به روز هشتم پس از تیمار) |
41 | |
شکل 4-21) تعداد كلنی های قارچPenicillium digitatum رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظت های مختلف قارچكش بنومیل در روزهای مختلف پس از تیمار | 41 |
فهرست جداول
ی نوشتهها
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-17] [ 08:46:00 ق.ظ ]
|