جویدن……………………………………………………………………………………………….. 42

مروری بر مقالات………………………………………………………………………………………………………. 43

فصل دوم: موادو روشها

مواد مصرفی…………………………………………………………………………………………………………….. 59

روش اجرای طرح……………………………………………………………………………………………………… 60

فصل سوم: یافته ها

یافته ها…………………………………………………………………………………………………………………………. 67

توصیف گروههای آزمایشی………………………………………………………………………………………………. 69

فصل چهارم: بحث

بحث………………………………………………………………………………………………………………….. ………74

فصل پنجم: نتیجه گیری

نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………………………. ……..81

منابع…………………………………………………………………………………………………………………….. ……..82

Abstract………………………………………………………………………………………………………………. ………92

فهرست جداول

جدول عنوان صفحه
1-1 دسته بندی ادهزیوها 37
1-3 آزمون کلموگروف-اسمیرنوف برای بررسی توزیع نرمال نمونه های مورد بررسی مقاومت به شکست 67
2-3 میانگین و انحراف معیار مقاومت به شکست در گروههای مورد بررسی 68
3-3 آنالیز واریانس یک عاملی جهت مقایسه میانگین مقاومت به شکست در گروههای مورد مطالعه 70
4-3 مقایسات دو به دوی گروههای آزمایشی با آزمون توکی 71
5-3 نتیجه آزمون توکی جهت تعیین معنا داری تفاوت مقاومت شکست بین گروه های آزمایشی 72

 

 

فهرست نمودارها

نمودار عنوان صفحه
1-3 گروههای آزمایشی 73

N فهرست تصاویر

پایان نامه و مقاله

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...