دانلود پایان نامه ارشد:جداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای خاکزی مولد آنزیم ال-آسپارژیناز |
4
1-2 میکرو ارگانیسم های تولید کننده
6
1-3 مکانیسم تنظیم کننده ترشح آنزیم آسپاراژیناز
10
1-4 کلاس های عمومی از ال-آسپاراژیناز
11
1-5 روش تعیین سختی و ساختار ال-آسپاراژیناز
12
1-6 ویژگی های ساختاری ال-آسپاراژیناز
12
1-6-1ساختار مونومری آنزیم ال-آسپاراژیناز
12
1-6-1-1 شرح جایگاه فعال ال-آسپاراژیناز
14
1-6-2 ساختار تترامر آنزیم ال-آسپاراژیناز
15
1-6-3 ساختار اُکتامر آنزیم ال-آسپاراژیناز
17
1-7 انواع آنزیم ال-آسپاراژیناز برحسب منشأ جداسازی
18
1-7-1-آنزیم های بومی
18
1-7-1-1 ال-آسپاراژینازی از اشرشیا کلی
18
1-7-1-2 ال-آسپاراژینازی از اروینیا
19
1-7-2 آنزیم اصلاح شدهPEG) -آسپاراژیناز)
20
1-8 کاربرد ال – آسپاراژینازها
22
1-8- 1 مکانیسم عمل به عنوان یک کمک کننده به فرآوری مواد غذایی
23
1-8-2 مکانیسم عمل به عنوان یک دارو
25
1-9 علم شیمی و فارماکولوژی برای دارو
26
1-10 نیمه عمر دارو
26
1-11 مسائل و رویکردهای مرتبط با استفاده درمانی از ال-آسپاراژیناز
27
1-11-1 عوارض ایمونولوژیک
27
1-11-2 مقاومت در برابر آسپاراژیناز
27
1-11-3 سمیت دارو
28
1-12 فارموکینیتیک
29
فصل دوم : مروری بر تحقیقات انجام شده
2_1 تحقیقات انجام شده در ایران و خارج از ایران
32
2-1-1 تحقیقات انجام شده بر روی باکتری های خاکزی مولد آنزیم ال-آسپاراژیناز
32
2-1-2 تحقیقات انجام شده بر روی آنزیم ال-آسپاراژیناز به منظور بهینه سازی
34
2-1-3 تحقیقات انجام شده بر روی آنزیم ال-آسپاراژیناز با استفاده از محیط کشت اختصاصیM9
37
2-1-4 تحقیقات انجام شد بر روی آنزیم ال-آسپاراژیناز با استفاده از روش نسلریزاسیون
38
2-1-5 تحقیقات انجام شده بر روی باکتری های مولد آنزیم ال-آسپاراژیناز جدا شده ار آب و رسوبات
39
2-1-6 تحقیقات انجام شده بر روی آنزیم ال-آسپاراژیناز بر اساس روش SDS-PAGE
39
فصل سوم: مواد و روش ها
3-1 غربالگری سویه های مولد آنزیم از خاک
42
3-2 جداسازی و کشت باکتری
42
3-2-1 مواد و وسایل لازم جهت جداسازی و کشت باکتری از خاک
42
3-2-2 کشت
43
3-3 فعالیت آنزیم
45
3-4 روش های اندازه گیری آمونیاك
45
3-5 مواد و وسایل لازم بررسی فعالیت آنزیم
45
3-6 معرف آزمایش
46
3-7 خواندن جذب لوله هایTestوBlank
46
3-8 مراحل کلونینگ
47
3-9 شرح مراحل کلونینگ
48
فصل چهارم: نتایج
4-1 نتایج مربوط به جداسازی
60
4-1-1 نتایج کشت
60
4-1-2 نتایج رنگ آمیزی گرم و تست های بیوشیمیایی
61
4-1-3 نتایج بررسی فعالیت آنزیمی
63
4-1-4 نتیجه آنالیز کیفی قطعه تکثیر یافته
66
4-1-5 نتایج مربوط به مستعد سازی
66
4-1-6 نتایج مربوط به کشت ماتریکس
66
4-1-7 نتایج تستQuick- check
67
4-1-8 نتایج استخراج پلازمید
68
4-1-9 نتایجPCRتاییدی
69
4-1-10نتایج تعیین توالی نمونه:Bacillus cereus strain
69
4-1-11نتایج تعیین توالی نمونه:Bacillus thuringiensis strain
74
4-1-12 نتایج تعیین توالی نمونه :Oerskovia turbata
79
فصل 5 نتایج
5-1 نتیجه
83
5-2 جمع بندی
83
5-3 محدودیت ها
83
5-4 پیشنهادها
84
منابع
85
فهرست جداول
جدول 1-1 تعدادی از میکروارگانیسم های تولیدکننده آسپاراژیناز | 7 |
جدول1-2 منابع میکروبی ال-آسپاراژیناز و خواص آن | 8 |
جدول1-3 مشخصات ال-آسپاراژیناز نشان دهنده فعالیت گلوتامیناز | 19 |
جدول1-4 خواص آنزیم های اشرشیا کلی و اروینیا و برخی از فرآورده های بومی و اصلاح شده | 20 |
جدول1-5 مقایسه ای از سمیت ال-آسپاراژیناز بومی وPEG | 29 |
جدول1-6. خواص برخی از ال-آسپاراژینازهای میکروبی | 31 |
جدول 3-1 مواد لازم جهت ساخت محیط کشت | 42 |
جدول 3-2 مقادیر مورد نیاز برای تهییه میکسPCRبا در نظر گرفتن+n | 51 |
جدول 3-3 شرایط دمایی و زمانی مورد نیاز برای میکروتیوپ ها | 51 |
جدول 3-4 مقادیر اضافه شده به داخل میکروتیوپ0/2cc | 54 |
جدول 3-5 : میزان مواد اضافه شده به داخل میکروتیوپ در مرحله یQuick-check | 57 |
جدول4-1 قطر هاله تشکیل شده توسط سویه ها روی محیط برحسب میلی متر | 61 |
جدول4-2 رنگ آمیزی گرم نمونه های آنزیم مثبت | 62 |
جدول4-3 نتایج مربوط به آزمودن های بیوشیمیایی نمونه های آنزیم مثبت | 63 |
جدول4-4 جذب نمونه های مولد آنزیم در طول موج 600 نانومتر | 64 |
جدول4-5 جذب نمونه های مولد آنزیم در طول موج 480 نانومتر | 72 |
جدول4-6 نتایج در سطح جنس و گونه | 80 |
فهرست نمودار ها
نمودار 1-1 طبقه بندی عمومی ازآسپاراژیناز | 11 |
نمودار 4 – 1 میزان جذب نمونه های مولد آنزیم ال آسپاراژیناز در 600 تاتومتر | 64 |
نمودار 4- 2 میزان جذب نمونه های مولد آنزیم ال آسپاراژیناز در 480 تاتومتر | 65 |
فهرست شکل ها
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-17] [ 12:29:00 ق.ظ ]
|