3-1-3- اندازه گیری ترکیبات فنلی تام………………………………… 35

3-1-4- فعالیت زدودن رادیکالهای آزاد به روش DPPH………………..

3-1-5- اندازه گیری قدرت احیا کنندگی……………………………….. 35

3-1-6- انداز گیری ظرفیت تام آنتی اکسیدانی………………………. 36

3-1-7- اندازه گیری ممانعت پروکسیداسیون زرده تخم مرغ رقیق شده در بافر فسفات به روش تیوباربیتوریک اسید….36

3-1-8- محاسبات و آنالیز آماری……………………………………….. 36

3-2- مواد و روشهای مربوط به آزمایش دوم………………………….. 37

3-2-1- محل اجرای آزمایش، دامها، جیره و تیمارها…………………. 37

3-2-2- ثبت دادهها، نمونه برداری ها و آنالیزهای شیمیایی………… 38

3-2-3- کاتتر گذاری و انجام تست تحمل گلوکز……………………….. 39

3-2-4- آنالیز آماری……………………………………………………….. 40

3-3- مواد و روشهای مربوط به آزمایش سوم……………………………42

3-3-1- گاوها، جیره ها و طراحی آزمایش……………………………….. 42

3-3-2- ثبت داده ها، نمونه برداری ها و آنالیزهای شیمیایی…………. 43

3-3-3- شمار سلول های سوماتیک و تولید شیر………………………. 44

پایان نامه و مقاله

3-3-4- نمونه گیری از مایع شکمبه و خون……………………………… 44

3-3-5- آنالیز آماری………………………………………………………… 44

فصل چهارم: نتایج و بحث

4-1- تشریح اهداف پژوهش اول…………………………………………… 46

4-2- نتایج و بحث پژوهش اول…………………………………………….. 47

4-2-1- محتوای ترکیبات فنولی تام و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره های انفرادی توسط مدل های مختلف…..47

4-2-2- اثرات متقابل بین مخلوط های دوتایی عصاره های گیاهی…… 48

4-2-3- اثرات متقابل بین مخلوط های سه تایی و چهارتایی عصاره های گیاهی…..48

4-3- نتیجه گیری مربوط به پژوهش اول………………………………… 49

4-4- تشریح اهداف پژوهش دوم………………………………………… 52

4-5- نتایج و بحث پژوهش دوم…………………………………………….54

4-5-1- مصرف ماده خشک، تغییرات وزن بدن و نمره بدنی……………. 54

4-5-2- تولید شیر و ترکیبات آن………………………………………….. 55

4-5-3- قابلیت هضم و تخمیر شکمبه ای……………………………….. 56

4-5-4- متابولیت های خونی…………………………………………….. 58

4-5-5- وضعیت آنتی اکسیدانی…………………………………………… 60

4-5-6- تست تحمل گلوکز…………………………………………………. 61

4-6- نتیجه گیری مربوط به پژوهش دوم…………………………………… 63

4-7- تشریح اهداف پژوهش سوم………………………………………….. 75

4-8- نتایج و بحث پژوهش سوم……………………………………………. 76

4-8-1- مصرف ماده خشک و عملکرد……………………………………… 76

4-8-2- تخمیر شکمبه ای…………………………………………………… 78

4-8-3- متابولیت های خونی………………………………………………. 79

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...