………………………………………………………………………………………………………………………………40

2-5-1 ساختمان عمومی لوله گوارش ………………………………………………………………………………………………………………….40

2-5-2 وضع تشریحی روده باریک ……………………………………………………………………………………………………………………..42

2-6 فراسنجه های خونی ……………………………………………………………………………………………………………………………………44

2-6-1 پروتئین­های پلاسما …………………………………………………………………………………………………………………………………45

2-6-2 اهمیت غلظت پروتئین پلاسما در تعیین چگونگی توزیع مایعات بین خون و بافت …………………………………………..45

2-6-3 مطالعات در مورد پروتئین های پلاسما ………………………………………………………………………………………………………46

2-6-4 آلبومین پروتئین اصلی موجود در پلاسما ……………………………………………………………………………………………………48

2-6-5 نقش ایمنوگلوبولینهای پلاسما در مکانیسم­های دفاعی بدن …………………………………………………………………………..49

2-6-6 انتقال وذخیره سازی لیپیدها ……………………………………………………………………………………………………………………..50

2-6-7 چهار گروه اصلی لیپوپروتئین­های پلاسما …………………………………………………………………………………………………..51

فصل سوم …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………53

مواد و روشها …………………………………………………………………………………………………………………………………………………….53

3-1 محل وزمان آزمایش ……………………………………………………………………………………………………………………………………54

3-2 آماده سازی سالن ………………………………………………………………………………………………………………………………………..54

3-3 جوجه­ریزی ……………………………………………………………………………………………………………………………………………….54

3-4 مشخصات جیره ها ……………………………………………………………………………………………………………………………………..55

3-5 پرورش جوجه ها ……………………………………………………………………………………………………………………………………….56

3-6 آزمایشات ………………………………………………………………………………………………………………………………………………….56

3-6-1 مصرف خوراک ………………………………………………………………………………………………………………………………………56

3-6-2 افزایش وزن هفتگی ………………………………………………………………………………………………………………………………..57

3-6-3 ضریب تبدیل غذایی ……………………………………………………………………………………………………………………………….57

3-6-4 وزن نهایی ……………………………………………………………………………………………………………………………………………..58

3-6-5 فراسنجه های خون …………………………………………………………………………………………………………………………………58

3-6-6 مورفولوژی روده …………………………………………………………………………………………………………………………………….59

پایان نامه و مقاله

3-7 آنالیز داده های آماری ………………………………………………………………………………………………………………………………….59

فصل چهارم :نتایج ……………………………………………………………………………………………………………………………………………60

4-1 اثر جیره های آزمایشی بر عملکرد ………………………………………………………………………………………………………………..61

4-1-1 ضریب تبدیل غذایی ……………………………………………………………………………………………………………………………….61

4-1-2 مصرف خوراک ………………………………………………………………………………………………………………………………………62

4-1-3 میانگین افزایش وزن ……………………………………………………………………………………………………………………………….63

4-2 اثر تیمارهای آزمایشی بر مورفولوژی روده …………………………………………………………………………………………………….64

4-3 اثر تیمارهای آزمایشی بر چربی و پروتئین سرم ……………………………………………………………………………………………… 65

فصل پنجم :بحث ………………………………………………………………………………………………………………………………………………66

5-1 اثر جیره های آزمایشی بر عملکرد جوجه های گوشتی………………………………………………………………………………………67

5-2 اثر تیمارهای آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک …………………………………………………………………………………………72

5-3 اثر تیمارهای آزمایشی بر چربی و پروتئین سرم ……………………………………………………………………………………………….76

6- نتیجه گیری …………………………………………………………………………………………………………………………………………………..78

7- پیشنهادات ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………79

جداول ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..80

منابع ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………100

فهرست جداول

1: ترکیب شیمیایی جیره های آزمایشی…………………………………………………………………………………………………………………..81

2: اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر ضریب تبدیل غذایی………………………………………………………………………………………….82

3: اثر تیمارهای مختلف آزمایشی برمصرف خوراک………………………………………………………………………………………………….83

4: اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر افزایش وزن ………………………….. …………………………………………………………………..84

5: اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (ددنوم) در 42 روزگی…………………………………………………..85

6: اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (ددنوم) در 49 روزگی…………………………………………………..86

7: اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (ژژنوم) در 42 روزگی …………………………………………………87

8 . اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (ژژنوم) در 49 روزگی…………………………………………………88

9 . اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (ایلئوم) در 42 روزگی ……………………………………………….89

10 . اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (ایلئوم) در 49 روزگی ……………………………………………..90

11 . اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (قائده سکوم) در 42 روزگی …………………………………….91

12 . اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (قائده سکوم) در 49 روزگی …………………………………….92

    1. اثر تیمارهای ازمایشی بر مورفولوژی (بدنه سکوم) جوجه های گوشتی در 42 روزگی …………………………………………93

  1. اثر تیمارهای ازمایشی بر مورفولوژی (بدنه سکوم) جوجه های گوشتی در49 روزگی …………………………………………..94
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...