پایان نامه ارشد:بررسی میزان بار میکروبی گوشتهای بستهبندی شده قرمز و سفید در سطح تهران … |
فصل 3 مواد و روش های استفاده شده 21
3-1 مواد. 21
3-1-1 مواد و محلول ها مصرفی.. 21
3-1-2 کیت های مصرفی.. 22
3-1-3 تجهیزات مورد استفاده 25
3-2 روش اریمونواسی.. 26
3-2-1 بررسی باقیمانده تتراسایکلین ها با روش ایمونواسی.. 26
3-2-2 بررسی باقیمانده کلرامفنیکل با روش ایمونواسی.. 29
3-2-3 بررسی باقیمانده پنی سیلین.. 31
3-3 روش کوروماتوگرافی مایع.. 32
3-3-1 فاز متحرك… 33
3-3-2 پمپ… 34
3-3-3 انژكتور (محل تزریق). 35
3-3-4 ستون. 36
3-3-5 بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک ها با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. 40
3-4 جداسازی باکتری های سالمونلا، اشرشیاکلی و استافیلوکوک اورئوس… 42
3-4-1 آماده سازی نمونه گوشت قرمز و سفید. 42
3-4-2 شمارش استافیلوکوک های کواگولاز مثبت در نمونه گوشت سفید وقرمز. 42
3-4-3 جداسازی سالمونلا در نمونه گوشت سفید و قرمز. 43
فصل 4 نتایج به دست آمده و بحث… 52
4-1 نتایج.. 52
4-1-1 نتایج به دست آمده با روش کروماتوگرافی مایع.. 52
4-1-2 نتایج آزمون های میکروبی گوشت قرمز و سفید. 67
4-1-3 نتایج به دست آمده با روش ایمونواسی.. 71
4-1-4 نتایج به دست آمده توسط کیت جستجوگر پنی سیلین: 93
4-2 بحث… 93
فصل 5 نتیجه گیری.. 97
5-1 پیشنهادات… 99
منابع و مراجع.. 101
فهرستجدولها
جدول 3‑1: حلال های متداول برای فاز متحرك در HPLC.. 36
جدول 3‑2: فازهای ساكن HPLC و كاربردهای رایج آنها 39
جدول 3‑3: ستون های فاز برگشتی رایج و میزان قطبیت نسبی آنها 40
جدول 3‑4: طول و قطر داخلی ستون. 41
جدول 3‑5: تفسیر محیط TSI بر اساس عمق محیط.. 46
جدول 3‑6: تقسیر محیط TSI بر اساس سطح مایل محیط.. 46
جدول 3‑7: مشخصات سالمونلاها از نظر واکنش های بیوشیمیایی.. 48
جدول 4‑1: نتایج باقیمانده کلرامفنیکل جدا شده در 15 نمونه شیر (ppb) 58
جدول 4‑2: نتایج باقیمانده تتراسایکلین جدا شده در 15 نمونه شیر (ppb) 59
جدول 4‑3: نتایج باقیمانده پنی سیلین جدا شده در 15 نمونه شیر (ppb) 60
جدول 4‑4: باقیمانده کلرامفنیکل جدا شده در 15 نمونه گوشت قرمز (ppb) 61
جدول 4‑5: باقیمانده تتراسایکلین جدا شده در 15 نمونه گوشت قرمز (ppb) 62
جدول 4‑6: باقیمانده پنی سیلین جدا شده در 15 نمونه گوشت قرمز (ppb) 63
جدول 4‑7: باقیمانده کلرامفنیکل جدا شده در 15 نمونه تخم مرغ (ppb) 64
جدول 4‑8: باقیمانده تتراسایکلین جدا شده در 15 نمونه تخم مرغ (ppb) 65
جدول 4‑9: باقیمانده پنی سیلین جدا شده در 15 نمونه تخم مرغ (ppb) 66
جدول 4‑10: باقیمانده کلرامفنیکل جدا شده در 15 نمونه گوشت سفید (ppb) 67
جدول 4‑11: باقیمانده تتراسایکلین جدا شده در 15 نمونه گوشت سفید (ppb) 68
جدول 4‑12: باقیمانده پنی سیلین جدا شده در 15 نمونه گوشت سفید (ppb) 69
جدول 4‑13: نتیجه جداسازی باکتری سالمونلا از 10 نمونه گوشت بسته بندی قرمز. 70
جدول 4‑14: جداسازی باکتری اشرشیاکلی از 10 نمونه گوشت بسته بندی قرمز. 71
جدول 4‑15: نتیجه جداسازی باکتری سالمونلا از 10 نمونه گوشت بسته بندی سفید. 71
جدول 4‑16: جداسازی باکتری اشرشیاکلی از 10 نمونه گوشت بسته بندی سفید. 72
جدول 4‑17: باکتری استافیلوکوک اورئوس کواگولاز مثبت از 10 نمونه گوشت بسته بندی سفید. 72
فهرست شکلها
شکل 1‑1: فرمول ساختاری تتراسایکلین.. 8
شکل 1‑2: فرمول ساختاری اکسی تتراسایکلین.. 8
شکل 1‑3: فرمول ساختاری پنی سیلین.. 9
شکل 1‑4: فرمول ساختاری کلرامفنیکل. 9
شکل 4‑1: کروماتوگرام تزریق مسققیم محلول های مادر پنی سیلین.. 54
شکل 4‑2: کروماتوگرام تزریق مسققیم محلول های مادر کلرامفنیکل. 54
شکل 4‑3: کروماتوگرام تزریق مسققیم محلول های مادر تتراسایکلین.. 55
شکل 4‑4: کروماتوگرام پنی سیلین در نمونه های گوشت سفید. 55
شکل 4‑5: کروماتوگرام تتراسایکلین در نمونه های گوشت سفید. 56
شکل 4‑6: کروماتوگرام کلرامفنیکل در نمونه های گوشت سفید. 56
شکل 4‑7: کروماتو گرام پنی سیلین در نمونه های گوشت قرمز. 57
شکل 4‑8: کروماتوگرام تتراسایکلین ها در نمونه های گوشت قرمز. 57
شکل 4‑9: کروماتوگرام کلرامفنیکل در نمونه های گوشت قرمز. 58
شکل 4‑10: باقیمانده تتراسایکلین جدا شده در 15 نمونه شیر (ng/ml) 73
شکل 4‑11: باقیمانده تتراسایکلین جدا شده در 15 نمونه گوشت سفید (ng/ml) 76
شکل 4‑12: باقیمانده تتراسایکلین جدا شده در 15 نمونه گوشت قرمز (ng/ml) 79
شکل 4‑13: باقیمانده تتراسایکلین جدا شده در 15 نمونه تخم مرغ (ng/ml) 82
شکل 4‑14: باقیمانده کلرامفنیکل جدا شده در 15 نمونه شیر (ng/ml) 85
شکل 4‑15: باقیمانده کلرامفنیکل جدا شده در 15 نمونه تخم مرغ (ng/ml) 87
شکل 4‑16: باقیمانده کلرامفنیکل جدا شده در 15 نمونه گوشت سفید (ng/ml) 90
شکل 4‑17: باقیمانده کلرامفنیکل جدا شده در 15 نمونه گوشت قرمز(ng/ml) 93
شکل 5‑1: درصد نمونه های دارای باقیمانده کلرامفنیکل بیش از حد مجاز در دو روش تست.. 99
شکل 5‑2: درصد میانگین میزان باقیمانده تتراسایکلین نسبت به حد مجاز. 100
شکل 5‑3: درصد میانگین میزان باقیمانده پنی سیلین نسبت به حد مجاز در تست HPCL.. 100
چکیده
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-17] [ 12:45:00 ق.ظ ]
|