کودکان و نوجوانان. 23

فصل سوم: روش پژوهش…. 23

3-1- نوع مطالعه. 29

3-2- نمونه مورد مطالعه. 29

3-3 – حجم نمونه و روش نمونه گیری.. 29

3-4- روش تحقیق و اجرای مطالعه. 29

3-4-1- روش تحقیق و افراد مورد مطالعه. 29

3-4-2- روش جمع آوری داده های غذایی. 30

3-4-3- روش جمع آوری داده های تن سنجی. 30

3-4-4 ارزیابی فعالیت بدنی. 31

3-4-5 اندازه گیری های بیوشمیایی. 31

3-5- روش های آماری داده ها 32

فصل چهارم: یافته ها 37

4-1-ویژگی های عمومی کودکان و نوجوانان ساکن منطقه مینودر قزوین. 38

4-2 درصد ترکیب چربی های خون به تفکیک جنس در کودکان نوجوانان ساکن منطقه مینودر قزوین. 41

پایان نامه

4-3 ترکیب چربی های خون در سطوح مختلف فعالیت بدنی درکودکان و نوجوانان ساکن منطقه مینودر قزوین. 43

4-4- الگو های غذایی غالب در کودکان و نوجوانان ساکن منطقه مینودر قزوین. 46

4-5- ترکیب چربی های خون،نمایه توده بدن و انرژی دریافتی درچارکهای امتیازالگو های غذایی در کودکان و نوجوانان ساکن منطقه مینودر قزوین 46

جدول4-4- ترکیب چربی های خون،نمایه توده بدن و انرژی دریافتی درچارکهای امتیازالگو های غذایی در کودکان و نوجوانان ساکن منطقه مینودر قزوین 48

4-6- مقادیر تعدیل شده ترکیب چربی های خون به در چارک های الگوی غذایی کودکان و نوجوانان ساکن منطقه مینودر قزوین…. 51

جدول4-5- مقادیر تعدیل شده ترکیب چربی های خون به در چارک های الگوی غذایی کودکان و نوجوانان ساکن منطقه مینودر قزوین. 52

فصل پنجم: بحث،نتیجه گیری و ارایه پیشنهادات.. 54

5-6- پیشنهادات و محدودیت ها 64

5-7-فهرست منابع:65

فهرست جداول

جدول1-1 متغیر های پژوهش بررسی همبستگی الگوهای غذایی غالب و فعالیت بدنی با ترکیب چربی های خون در کودکان و نوجوانان ساکن در منطقه مینودر قزوین…………………………………………………………………………………………………………………………………………………10-9

جدول 3-1-معیارهای استاندارد ترکیب چربی های خون گروه سنی 10 تا 19 سال.32

جدول 3-2- بار عاملی الگو های غذایی شناسایی شده و گروه های غذایی مورد استفاده در تحلیل الگو های غذایی بدست آمده از پرسشنامه بسامد خوراک کودکان و نوجوانان ساکن منطقه مینودر قزوین 34-33

جدول4-1- ویژگی های عمومی کودکان و نوجوانان ساکن منطقه مینودر قزوین. 39

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...