دانلود رایگان متن کامل پایان نامه ارشد : بهینه سازی فرآیند بیولیچینگ سرباره مجتمع مس سرچشمه |
- تقسیم بندی باکتریهای براساس خودکفایی غذایی……………………….. 26
- سازگار كردن باكتری با محیط بیولیچینگ (آداپتاسیون) …………………. 28
عوامل موثر در فروشویی میكروبی……………………………………………… 29
- عوامل فیزیولوژیكی محیط فروشویی………………………………… 29
- پتانسیل اكسیداسیون احیا ………………………………………………. 32
- اسیدیته محیط……………………………………………………………. 32
- تركیبات ممانعت كننده………………………………………………… 33
- دما…………………………………………………………………………. 34
- نوع کانه…………………………………………………………………… 35
- اندازه ذرات………………………………………………………………. 36
مدلهای انحلال باكتریایی کانههای سولفیدی……………………………….. 37
- مکانیسم مستقیم………………………………………………………….. 37
- مکانیزم غیر مستقیم……………………………………………………… 38
انحلال بیولوژیکی کانیهای سولفیدی مس……………………………….. 39
- انحلال بیولوژیکی کالکوپیریت…………………………………….. 39
- انحلال بیولوژیکی کالکوسیت……………………………………….. 40
- انحلال بیولوژیکی کوولیت………………………………………….. 40
- انحلال بیولوژیکی پیریت …………………………………………….. 41
روشهای مختلف فروشویی میکروبی در مقیاس صنعتی………………… 41
- فروشویی توده ای (Dump Leaching)…………………………… 41
- فروشویی كپه ای (Heap Leaching) …………………………….. 42
- فروشویی در محل (In Situ Leaching) …………………………. 42
-
- فروشویی حوضچه ای (Vat Leaching)…………………………. 43
- طراحی آماری آزمایشها (DOE)…………………………………………… 45
- روش سطح پاسخ (RSM)…………………………………………………………………………… 47
فصل سوم: مواد و روش تحقیق
- دستورالعمل تهیه نمونه معرف از دامپ های موجود………………………………. 49
- شناسایی و تعیین خواص خردایشی و مطالعات فرآوری مقدماتی……………… 56
آزمایشات فروشویی میكروبی در مقیاس آزمایشگاهی …………………………. 58
- آزمایش بطری غلتان…………………………………………………………. 58
- ظروف لرزان (Shaking Flask)…………………………………………… 59
- آزمایشهای ستون…………………………………………………………….. 61
فصل چهارم: ارائه نتایج و تحلیل یافته ها
- نتایج حاصل از آنالیز ابعادی…………………………………………………………. 66
نتایج حاصل از آنالیزهای شیمیایی و کانی شناسی………………………………. 67
- آنالیز مینرالوژی و مطالعات میکروسکپی نمونه سرباره………………… 67
- آنالیز شیمیایی……………………………………………………………………… 67
آزمایشهای ظروف لرزان…………………………………………………………….. 68
- طرح و نتایج آزمایش ظروف لرزان باکتریهای مزوفیل……………….. 68
- بررسی تغییرات pH ، Eh و درصد بازیابی نسبت به زمان……………… 72
- طرح و نتایج آزمایش ظروف لرزان باکتریهای ترموفیل معتدل……… 75
- بررسی تغییرات pH ، Eh و درصد بازیابی نسبت به زمان……………… 78
- نتایج آنالیز بطری غلتان………………………………………………………………… 81
- نتایج آزمایش ستون…………………………………………………………………….. 81
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهاد
- نتیجه گیری……………………………………………………………………… 86
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-17] [ 11:58:00 ق.ظ ]
|