دانلود رایگان متن کامل پایان نامه ارشد : بهینه سازی فرآیند بیولیچینگ سرباره مجتمع مس سرچشمه  | 
					![]()  | 
				
- تقسیم بندی باکتریهای براساس خودکفایی غذایی……………………….. 26
 
- سازگار كردن باكتری با محیط بیولیچینگ (آداپتاسیون) …………………. 28
 
عوامل موثر در فروشویی میكروبی……………………………………………… 29
- عوامل فیزیولوژیكی محیط فروشویی………………………………… 29
 
- پتانسیل اكسیداسیون احیا ………………………………………………. 32
 
- اسیدیته محیط……………………………………………………………. 32
 
- تركیبات ممانعت كننده………………………………………………… 33
 
- دما…………………………………………………………………………. 34
 
- نوع کانه…………………………………………………………………… 35
 
- اندازه ذرات………………………………………………………………. 36
 
مدلهای انحلال باكتریایی کانههای سولفیدی……………………………….. 37
- مکانیسم مستقیم………………………………………………………….. 37
 
- مکانیزم غیر مستقیم……………………………………………………… 38
 
انحلال بیولوژیکی کانیهای سولفیدی مس……………………………….. 39
- انحلال بیولوژیکی کالکوپیریت…………………………………….. 39
 
- انحلال بیولوژیکی کالکوسیت……………………………………….. 40
 
- انحلال بیولوژیکی کوولیت………………………………………….. 40
 
- انحلال بیولوژیکی پیریت …………………………………………….. 41
 
روشهای مختلف فروشویی میکروبی در مقیاس صنعتی………………… 41
- فروشویی توده ای (Dump Leaching)…………………………… 41
 
- فروشویی كپه ای (Heap Leaching) …………………………….. 42
 
- فروشویی در محل (In Situ Leaching) …………………………. 42
 
- 
- فروشویی حوضچه ای (Vat Leaching)…………………………. 43
 
 
- طراحی آماری آزمایشها (DOE)…………………………………………… 45
 
- روش سطح پاسخ (RSM)…………………………………………………………………………… 47
 
فصل سوم: مواد و روش تحقیق
- دستورالعمل تهیه نمونه معرف از دامپ های موجود………………………………. 49
 
- شناسایی و تعیین خواص خردایشی و مطالعات فرآوری مقدماتی……………… 56
 
آزمایشات فروشویی میكروبی در مقیاس آزمایشگاهی …………………………. 58
- آزمایش بطری غلتان…………………………………………………………. 58
 
- ظروف لرزان (Shaking Flask)…………………………………………… 59
 
- آزمایشهای ستون…………………………………………………………….. 61
 
فصل چهارم: ارائه نتایج و تحلیل یافته ها
- نتایج حاصل از آنالیز ابعادی…………………………………………………………. 66
 
نتایج حاصل از آنالیزهای شیمیایی و کانی شناسی………………………………. 67
- آنالیز مینرالوژی و مطالعات میکروسکپی نمونه سرباره………………… 67
 
- آنالیز شیمیایی……………………………………………………………………… 67
 
آزمایشهای ظروف لرزان…………………………………………………………….. 68
- طرح و نتایج آزمایش ظروف لرزان باکتریهای مزوفیل……………….. 68
 
- بررسی تغییرات pH ، Eh و درصد بازیابی نسبت به زمان……………… 72
 
- طرح و نتایج آزمایش ظروف لرزان باکتریهای ترموفیل معتدل……… 75
 
- بررسی تغییرات pH ، Eh و درصد بازیابی نسبت به زمان……………… 78
 
- نتایج آنالیز بطری غلتان………………………………………………………………… 81
 
- نتایج آزمایش ستون…………………………………………………………………….. 81
 
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهاد
- نتیجه گیری……………………………………………………………………… 86
 
فرم در حال بارگذاری ...
| 
 
							[چهارشنبه 1399-10-17] [ 11:58:00 ق.ظ ] 
		 | 
		



