• تقسیم بندی باکتری­های براساس خودکفایی غذایی……………………….. 26
  • سازگار كردن باكتری با محیط بیولیچینگ (آداپتاسیون) …………………. 28
  • عوامل موثر در فروشویی میكروبی……………………………………………… 29

      • عوامل فیزیولوژیكی محیط فروشویی………………………………… 29
      • پتانسیل اكسیداسیون احیا ………………………………………………. 32
      • اسیدیته محیط……………………………………………………………. 32
      • تركیبات ممانعت كننده………………………………………………… 33
      • دما…………………………………………………………………………. 34
      • نوع کانه…………………………………………………………………… 35
      • اندازه ذرات………………………………………………………………. 36
  • مدل­های انحلال باكتریایی کانه­های سولفیدی……………………………….. 37

      • مکانیسم مستقیم………………………………………………………….. 37
      • مکانیزم غیر مستقیم……………………………………………………… 38
  • انحلال بیولوژیکی کانی­های سولفیدی مس……………………………….. 39

      • انحلال بیولوژیکی کالکوپیریت…………………………………….. 39
      • انحلال بیولوژیکی کالکوسیت……………………………………….. 40
      • انحلال بیولوژیکی کوولیت………………………………………….. 40
      • انحلال بیولوژیکی پیریت …………………………………………….. 41
  • روش­های مختلف فروشویی میکروبی در مقیاس صنعتی………………… 41

      • فروشویی توده ای (Dump Leaching)…………………………… 41
      • فروشویی كپه ای (Heap Leaching) …………………………….. 42
      • فروشویی در محل (In Situ Leaching) …………………………. 42
      • پایان نامه

      • فروشویی در تانك همزن دار (Tank Leaching)……………… 43
      • فروشویی حوضچه ای (Vat Leaching)…………………………. 43
  • طراحی آماری آزمایش­ها (DOE)…………………………………………… 45
  • روش سطح پاسخ (RSM)…………………………………………………………………………… 47

فصل سوم: مواد و روش تحقیق

    • دستورالعمل تهیه نمونه معرف از دامپ های موجود………………………………. 49
    • شناسایی و تعیین خواص خردایشی و مطالعات فرآوری مقدماتی……………… 56
    • آزمایشات فروشویی میكروبی در مقیاس آزمایشگاهی …………………………. 58

        • آزمایش بطری غلتان…………………………………………………………. 58
        • ظروف لرزان (Shaking Flask)…………………………………………… 59
        • آزمایش­های ستون…………………………………………………………….. 61

فصل چهارم: ارائه نتایج و تحلیل یافته ها

    • نتایج حاصل از آنالیز ابعادی…………………………………………………………. 66
    • نتایج حاصل از آنالیزهای شیمیایی و کانی شناسی………………………………. 67

        • آنالیز مینرالوژی و مطالعات میکروسکپی نمونه سرباره………………… 67
        • آنالیز شیمیایی……………………………………………………………………… 67
    • آزمایش­های ظروف لرزان…………………………………………………………….. 68

        • طرح و نتایج آزمایش ظروف لرزان باکتری­های مزوفیل……………….. 68
        • بررسی تغییرات pH ، Eh و درصد بازیابی نسبت به زمان……………… 72
        • طرح و نتایج آزمایش ظروف لرزان باکتری­های ترموفیل معتدل……… 75
        • بررسی تغییرات pH ، Eh و درصد بازیابی نسبت به زمان……………… 78
    • نتایج آنالیز بطری غلتان………………………………………………………………… 81
    • نتایج آزمایش ستون…………………………………………………………………….. 81

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهاد

  • نتیجه گیری……………………………………………………………………… 86
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...